- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
23700 - 23601
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
-
f2d
csendes tag
Az rendben van, de én nem akarom nyomkodni induláskor az F8-at, hanem azt szeretném, hogy a Windows ne induljon el magától, hanem a kérdésekkel kezdjen.
Ezt esetleg belehet állítani Windows-on belül? -
kraftxld
félisten
-
degu
senior tag
Eloszor telepitettem a win 7-et es legnagyobb meglepetesemre az opciok kozott szerepelt,hogy x86,vagy x64 modban akarom telepiteni?!
Ez vajjon mit jelent?
En ugy tudtam,hogy a win 7-nek csak 32,es 64 bites valtozata van...
A masik kerdesem,hogy a win7 telepito lemezzel lehet -e elozetesen formattalni azt a vinyot,amire telepiteni akarom?
-
PumpkinSeed
addikt
-
f2d
csendes tag
Sziasztok,
azt hol lehet beállítani, hogy indulás előtt kérdezzen rá milyen módban szeretném futtatni az op rendszert: normál csökkentett, stb?
Előre is köszi. -
Bogyó bá'
nagyúr
Nem, sima "bővítés" miatt: 4x4GB-os memóriakitet vettem, a régi deszkán meg csak 2 slot volt, valamint ebben a szorzózáras i5-2500-amat +4 szorzóval 3800MHz-en tudom döngetni, továbbá a házon felül lévő USB3-porthoz nem volt alaplapi csatlakozás. A régi alaplapból, a régi memóriákkal meg egy most vett Celeron G540-nel építettem egy új gépet az asszonynak a régi, elavult (AM2+) Athlonos helyett.
-
Tacsika
aktív tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Abrion
senior tag
na ennek nem örülök, áh, talán tudni fogom aktiválni telefonon
oem verzióm van, na mindegy, kösz a válaszokat.Vagy veszek ugyan olyan alaplapot 28k ért vagy 1 dobozost win 7 et vagy esetleg win 8
-
vlevi
nagyúr
Én vasárnap cseréltem egy P5QL-Pro alaplapot (Socket 775) egy Asrock B75-re, (Lga1155, Ivy Bridge, i5-3470), és semmi gondom nem volt. Hálókártya drivert meg egy két apróságot kellett újratelepíteni, amit nem talált meg magától a win7, és újra is kellett aktiválnom, de megúsztam egy full reinstallt (és az új rendszer újra belakását, rengeteg program újratelepítését, konfigolását).
Szerintem arra kell odafigyelni, hogy ha a régi konfigon nem volt bekapcsolva az AHCI mód, akkor az új lapban se legyen, mert akkor nem látja a vinyót a win.
De ha ugyanolyan lapot raksz be,mint a régi, akkor lehet, hogy újraaktiválnod sem kell, ezt nem tudom. -
brd
nagyúr
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Abrion
senior tag
Hali
Elromlot az alaplapon, mi történne ha másik alaplapot raknák be, de azonos chipsetet, az okozna valami baj a windowasban? esetleg azonnal újra kéne aktiválnom?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Egy olyan pogramra volna szükségem (egy Startup vagy Autostart manager-re) amivel beállíthatom, hogy rendszerbetöltéskor milyen sorrendben töltődjenek be az induló alkalmazások...elég lassan tölt be a rendszerem, de minden induló programra szükségem van....
vmi tipp?
-
qqcqqc
őstag
nekem is ott van a laposomon a recovery partíció, én nem nyúlnék hozzá.
a feltelepült win7-nek bőven elég 80 GB, ezt az általad írt progival (paricion mini tool) meg tudod csinálni.
A többi felszabadult helyet úgy szabdalod, ahogy akarod.
egy dolgot vegyél figyelembe, ha az előtelepített win7-et visszaállítod valamiért akkor, lehet, hogy gyalulja a többi partíciót.
én az aktivált win7-ről csináltam egy image-t, ezt bizonyos időközönként frissítem, és ha bármi gond van, erről állítom vissza a rendszert.
a rejtett partíciókat ne töröld, ha el akarod adni a lapost és OA liszenszed van, csak arról tudod a win7-et feltelepíteni lemez nélkül. -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősöm felhívott, hogy gond van a gépével, bejelentkezés után semmit nem tud módosítani, nem indulnak el a programjai, stb, látatlanba arra tippeltem, hogy ideiglenes fiókba lett bejelentkeztetve. Szerencsére TeamViewer van a gépén, így azzal rá tudtam lépni szétnézni, a napló szerint minden bejelentkezésnél gond van a "C:\Users\[adottfelhasználó]\ntuser.dat" fájllal, amit helyreállított, de adatvesztés nem kizárt. Ez a hiba minden bejelentkezésnél be lett jegyezve a naplóba, ugye ez a registry fájl.. De mint kiderül a gépen lévő összes felhasználó bejelentkezésekor jelentkezik ugyanez a hiba, így valószínű nem fiókhoz köthető dologról van szó.
Kérdeztem telepített-e valamit mostanában, tegnap felrakta a Logmein-t meg a Hamachit, utóbbit gyorsan le is szedtem, nem szeretem..
Víruskeresés folyik, de a legjobb ötletem most egy javító telepítés, és abban bízom az helyrehozza a dolgokat, mit gondoltok?sfdrakex: a korábbi hibát az egyik dell driver okozta...

-
NyuszyCaster
senior tag
-
scarab
csendes tag
-
vlevi
nagyúr
-
scarab
csendes tag
A vinyón van egy külön *-os primary partíció (vagyis betűjel helyett * van), sőt, kettő ilyen is van, az egyik a 100MB-os system amiről bootol, a másik meg ez, ahol gondolom a win telepítője van, ez 23,34 GB a Partition Wizard szerint, amin gondolom az image van (státusza: none, vagyis sem active&boot, sem pedig system).
Amikor megvettem és hazavittem, bekapcsoltam a gépet, az meg elkezdte magát telepíteni anélkül, hogy bármit is kérdezett volna (notebookról van szó, gyárilag telepített vagy előtelepített (vagy milyen?) win7-tel). Ukk-mukk-fuck, fenn is volt a windows rajta, csókolom. Én sem értettem, de ez van, új gép, garancia van rá, különösebben nem érdekelt, ha használható.Szóval ekkor lehetett csak hozzányúlni, és elkezdtem a win saját eszközével (shrink volume) particionálni (Számítógép-kezelés (avagy Computer management) --> Tárolás (Storage) --> Lemezkezelés (Disk Management)), ezt nem lehetett 340 GB alá vinni, a másik partíció meg maradt akkora, amekkora sikerült, elneveztem, kész.
Amúgy érdekes, a Total Commander most azt jelzi ki, hogy 23.800.000 MB foglalt a C-n, míg a partition magic 37,29 GB-ot jelez ki. Érthetetlen.
-
PumpkinSeed
addikt
-
scarab
csendes tag
Őszintén szólva nem szeretném előlről kezdeni. A gépemre gyárilag települt a windows (bekapcsoltam és telepítette magát), beleszólást nem engedett. Ha most leformáznám, akkor megint ugyanúgy nem tudnék beleszólni a kezdet kezdetén a particionálásba, vagyis utólag kellene. Ahogy most is. Direkt emiatt minimális program van rá feltelepítve, még minimálisabb adat van rajta. Ezen kívül a 2. megoldás amit javasoltál, nekem ugyanennek tűnik.
Partíciót létrehozni létre tudok, segít a program, de egyfelől nem tudom, mennyire jó a data protection (a segítő felirat szerint hardver meghibásodás és áramszünet esetén is biztonságban vannak az adataim), másfelől ha particionálok, miért lesz ott az a kis 500 MB-os darabka, ahelyett, hogy hozzácsapná a már meglévő unallokált space-hez?
Ezen kívül a 30 GB hogy lenne elég, ha már most bőven túl van rajta a kiírás szerint?
-
NyuszyCaster
senior tag
ugynéz ki sikerült megoldani
hdmi drivert frisitettem se kék halál sem hang gond
-
NyuszyCaster
senior tag
-
PumpkinSeed
addikt
Az én ajánlatom, vegyük azt, hogy most ülsz a patricionálás előtt. Akkor most nyomsz egy teljes formázást az egész lemezre. Nem halottam még a Data protection Mode-ról, de mivel anyagot se találtam sehol a neten így nem lehet számottevően fontos. Akkor most ott vagy a patricionálásnál, Rendszernek létrehozol 30GB-os részt akkor ha minden mást a másik patricióra szeretnél telepíteni, de mivel így megnehezíted a telepítésedet 1 művelettel, így lehet olyat is, hogy 200GB-os Rendszer patrició és a többi pedig a másik lemezre. Ha ezzel megvagy akkor még egyenként is leformázod a patriciókat, hogy salangmentes legyen és meg is vagy a patriciónálással.

-
Sub-ZeRo
nagyúr
A windows gyári, vagy moddolt gémer fos? Ha az utóbbi, akkor meg kell tőle szabadulni és egy rendeset felrakni. Ha gyári akkor oké.
Ha a vga berakása után kékhalállal elszált, akkor a tápot, meg a vga-t kellene megnézni, hogy mi van vele. Kicsi a táp, vagy a vga-t másik gépben megnézni stb. -
NyuszyCaster
senior tag
-
scarab
csendes tag
Hali!
Particionálásban kellene segítség!
Van egy új gépem (notebook), amin a számomra teljesen ismeretlen win7 van. Ugyancsak ismeretlen volt előttem a notebookok gyári telepítési megoldása (külön rejtett partíció (??) a rendszer image-e számára), szóval nem tudtam telepítés közben jó előre particionálni, így azt most utólag kell elvégeznem.
A win7 saját particionáló programjától a verejték vert le a számomra nem éppen logikus megoldástól, illetve a rendszer partíciót (azt az egyet, ami igazából létezett a telepítés után) nem tudtam kb. 340 GB alá vinni sehogy sem. Most annyit sikerült elérni, hogy van 2 db látható partícióm, egy 340 GB-os rendszer, és egy 330 GB-os másik, amire az adatokat szánnám.
Leszedtem particionáló progit (MiniTool Partition Wizard Home v7.7), hogy az majd segít, és valóban sokkal logikusabb, mint a win7 sajátja. Ennél viszont az a probléma, hogy ha a parti
Kérdéseim:
1. mekkora partíció javasolt a rendszernek, amin kényelmesen elfér?2. Szeretnék a kisebb méretű rendszerpartíció mellett 2 db másik partíciót is létrehozni (ebből egyet sikerült csak a win saját megoldásával létrehozni, a már említett 330 GB-osat). A Partition Wizard segítségével megcsináltam a rendszernek egy 80 GB-os részt (attól még nem tudom, ez megfelelő méret-e neki vagy sem, elég lesz-e hosszú távon vagy sem) , és a 2. partíciót lecsökkenteném hogy kb. ugyanakkora legyen, mint a később létrehozandó partíciónak, de ekkor megjelenik egy 500 MB-os külön unallocated rész, amit az istennek sem tudok eltüntetni, és veszettül bosszant. Nyilván be szeretném olvasztani bármelyik particióba, hogy lehet ezt megoldani?
3. Enhanced Data Protecting Mode: erre szükségem van-e vagy sem? Ha igen, minden partíció esetében, vagy elég mondjuk csak azon, amelyiken a rendszer fut? Már csak azért is, hogy fölöslegesen ne foglalja a helyet (egyáltalán mekkora helyet foglal ez)?
4. már most 41.18 GB használt rajta, pedig majdnem szűz a gép, vagyis gyanítom, hogy ez a dög minden sz*rt össze-vissza telepít rá, amit én szívesen leirtanék róla. Hogyan szabaduljak meg a fölöslegtől, illetve szerintetek mik azok az alap dolgok, amiket le lehet irtani róla?
Azért számoztam be, hogy lehetőleg ne hagyjatok ki a válasznál egyetlen kérdést sem
. Előre is köszi! -
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
nagyon szomorú vagyok
20 óra folyamatos üzemig semmi
most rászántam magam hogy kipróbáljam az uj vga t és inditottam volna a játékotel is indult és ezt kaptam
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: d1
BCP1: FFFFF5000C3B7730
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFF880014EBDCB
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\020613-24055-01.dmp
C:\Users\Nyuszy\AppData\Local\Temp\WER-31559-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eez mi megint szerintetekez mi megint szerintetek??

-
Mauzes
addikt
Nem ugyanolyan a két Win, de ennek szerintem függetlennek kell lennie ettől. Amelyiken nem működik, az egy új Dell Latitude gyári Win 7 Pro-val, hardverileg rendben van.
Amúgy nem egy nagy probléma, mert akkor tudok használni nem dinamikus témát, de találtam egy jót, és pont az az előnye, hogy több száz kép van az adatbázisban, amit magától frissít rendszeresen. És nem értem, miért nem működik.
-
PumpkinSeed
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
-
Zotya984
senior tag
Külső pedndrive-os.
-
Mauzes
addikt
Sziaszok!
Mitől lehet, hogy az egyik gépemen nem működik egy bizonyos dinamikus téma: [link], míg egy másikon ugyanazt betöltve simán működik?
Ez rss alapú dinamikus téma, letöltöm, telepítem, megkérdezi, hogy letöltse-e a csatolmányokat, mondom igen, erre nem történik semmi, full fekete a háttér. A másik gépen ugyanezekre rákattintok, és kb azonnal betölt szépen.
Próbáltam már törölni, újratelepíteni a témát, töröltem az rss-t is, de ugyanaz...

-
zoli62
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
-
Zotya984
senior tag
Sziasztok.
Van egy problémám és nem tudom pontosan mi lehet a gond. (itt írták hogy Win 7)
Win 7 X64 Enterprice ami fent van egy intel alapon. (H61M-VS+G530+8Gb 1066 DDR3+9600GT)
Probléma pedig a bluetooth nem fogad képeket (jobban mondva csak 1et utána nem.)
Az alkatrészek működnek maradéktalanul és mindenféle frissítés megtörtént. (driver és még BIOS is).
Érdekessége az hogy egy AMD alapon viszont nincs gond a fileküldéssel. (M3A785GMH/128M+X2 235e)Mit kell külön állítani WIN 7-ben hogy jól működjenek a dolgok?
Válaszotok előre is köszönöm.
-
trialboj
őstag
40 fokos minden, az szerintem még bőven jó, táp egyidős az egész konfigal, házat leszámítva. Nem próbáltam, mert véletlenszerűen jönnek a problémák, vlt h hetekig működött, aztán mikor már megbékéltem, megint elkezdte. Előfordul, hogy úgy indul el a win, hogy le van fagyva, semmit sem tudok megmozdítani, se egeret se gombbal semmit. A win7 nekem még sosem fagyott.
Elég sokat renderelgetek vele, szóval sokszor órákig 100% os terhelés alatt van a proci, de olyankor még bekapcsolok egy + ventilátort.
-
jozsi84
tag
-
sfdrakex
nagyúr
-
mezis
félisten
-
jozsi84
tag
sajnos nem, mert ott ültem a gépnél mikor ezt produkálta.
Bekapcsolás után eltűnt minden /visszaállt alapra/, visszamásoltam mindent dokumentumokba, asztalra...
...majd újraindítás után megint egy alap helyzet fogadott, dokumentumok törölve....
Indulásnál nem írt ki semmit sem a rendszer, csak mikor már betöltött volt egy kis üzenet, hogy a gép visszaállt egy előző pontra.
Ezt sikerült kiküszöbölni másik felhasználó létrehozásával, és a régi törlésével...
Most meg megint visszaállt arra a felhasználóra amit töröltem, de a dokumentumok/ikonok most nem törlődtekNem tudom megérteni mi okozhatja, eddig nem találkoztam ilyesmivel még fórumokon sem...
-
alratar
addikt
-
choco01
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
-
alratar
addikt
-
choco01
addikt
Ha a vga támogatja itt a dx11
De asszem Win 7-be alapból fent van ha támogatja..de nem biztos. -
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok!
nagyon szépen köszönöm a segitséget mindenkinek!!!

amióta a ramok 2 volton vannak minden memória és stabilitási teszt hibátlan még a hiresen kényes win7 mem tesztje is stabil lett a masina eddig.
VGA csere is megtörtént egy 6770 es az áldozat (valaki estleg ismeri ezt a karit? tuna rólla valami mondani?)és még egy kérdés
a DX11 et hogyan és honnan tudom frissiteni? -
kispx
addikt
-
choco01
addikt
Sziasztok.
Az igaz hogy egy idő után telepítgetések stb.. sokkal jobban belassul és terheli a gépet a Windows 8 mint pl. a Win 7?
-
trialboj
őstag
Eléggé elszaporodtak a random restartok mostanában a gépemen. A legkülönfélébb helyzetekben, az elmúlt 20 percben 2 is volt 5 percre követték egymást. Az elsőnél notepadban írtam valamit, a másodiknál egy videót indítottam el.
Lehetséges, hogy köze van ehhez, az usbről táplált led sornak ami a billentyűzetet világítja meg, vagy a kártyaolvasónak ami szintén állandóan be van dugva?
Esetleg a nem eredeti xbox controllernek ami viszont csak ritkán van összeköttetésben usbn keresztül a géppel, és a restartok többségénél nincs bedugva? Tovabba a monitoron is van 4 db usb csatlakozó így ez is csatlakozik a számítógéphez, ezeken kívül csak mouse, és billentyűzet, + egyéb kötelező kábelek, csatlakoznak.
Az xbox kartól és az usb-s ledsortól meg tudnék válni ha gondot okoz, de a többi szükséges, segíthet ez ez valamit, természetesen a windowst újra fogom installálni.
-
potyi23
senior tag
-
robyg
senior tag
-
Nokedli92
aktív tag
-
mezis
félisten
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem nagyon találtam ennél közelebb álló témát az én bajomra.
Van egy program, Mercedes-Benz WIS/ASRA Net G/01/2012
Windows 7 64bit-en próbáltam, de virtualboxban próbáltam 32biten is.
Próbáltam kopmatibilitás módban is futtatni, rendszergazdaként, és XP módban is de nem működik.Sehogy sem tudom fel telepíteni mert ezt írja ki:
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
potyi23
senior tag
-
brd
nagyúr
A dobozos átvihető másik gépre (persze az elsőről el kell távolítani ilyenkor), az OEM az adott géphez kötődik, másik gépen nem jogtiszta a használata. Ill. a dobozosnál hívhatod a M$ supportot, ha gondod van, OEM-nél elvileg nem, de szoktak segíteni. Telepítőt mindkettő esetben kapsz, bár OEM esetén pl. laptopnál egyre gyakoribb, hogy a gépbe épített háttértárolón van a telepítő, és az elindult OS-ből tudsz csak helyreállító lemezt készíteni (vagy nem).
-
sfdrakex
nagyúr
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Cégnél telepítettem egy most vásárolt gépet, csak a driverek vannak rajta, semmit nem tettem még fel, és nem megy a windows update.
"A windows update jelenleg nem tud frissítéseket keresni mert a szolgáltatás nem fut. Előfordulhat, hogy újra kell indítani a számítógépet."
A szolgáltatás természetesen fut, többször próbáltam újraindítani, illetve gép reboot is volt már azóta párszor, de a hiba nem múlt el.
Valakinek ötlet?
-
robyg
senior tag
Üdvözlet Skacok.
Lenne egy pár kérdésem.Remélem tudtok benne segíteni.
Az egyik a Boxos és az OEM között mi a különbség mert árba elég nagy ugrás van?
Az oemnél csak egy lemezt meg egy kódot kapok és kész?
Ha véletlen behal a rendszer és újra kell telepítenem hányszor lehet aktiválni a windowst?Van egy pcém meg egy laptopom. Ha megveszem a win7-et felrakhatom mindkettőre ugyanazt ugyanazzal a kóddal vagy ilyenkor kénytelen leszek két db win7-et venni?
Előre köszönöm a válaszotokat.
Egy Windows7 Home Premiumot szeretnék venni.
-
NyuszyCaster
senior tag
-
zka67
őstag
-
brd
nagyúr
Előző driver eltávolít, a kártyának megfelelő új letölt amd-től, telepít, örül.
-
NyuszyCaster
senior tag
-
::Trunks::
senior tag
Valaki tudna segíteni???
-
brd
nagyúr
Lehet, hogy nem véletlenül írtuk?

-
brd
nagyúr
-
potyi23
senior tag
-
jozsi84
tag
Üdv mindenkinek!
Ismerősömnek telepítettem Windows7 32bit Prof. az asztali gépére és az alábbiakat produkálja/ta:
--pár nap használat után a rendszer visszaállt magától egy "alap" telepítés utáni helyzetbe /eltűntek az asztalról az ikonok, dokumentumokból is minden/. Ha belemasoltam vmit a dokumentumokba ujraindítás után megint eltűnt minden.
Ezt sikerült úgy megoldanom, hogy létrehoztam egy másik felhasználót rendszergazdai jogosultsággal, majd töröltem az előzőt.
Körülbelül egy hónap után hívott az ismerősöm, hogy megint a már törölt felhasználói fiók -al indul a rendszer. De most nem tűnt el semmi az asztalról sem a dokumentumokból, csak a nyomtatót kellett beállítani.Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Feltelepítettem/beállítottam már sok gépet de ilyen esettel/géppel még nem találkoztam eddig. Nincs rajta semmi adatmentő program sem, csak alap programok /könyvelőprog, víruirtó, office, nero, mozilla, vírusirtó Avast/
-
mezis
félisten
Tapasztalatom szerint, ha a monitort nem a natív felbontásban használom, akkor pont a karakterek válhatnak igen furcsává. A képeknél nincs baj, azoknál ritkán néz az ember pici képrészleten hirtelen átmeneteket.
Az a hipotézisem, hogy a karaktereket adott felbontáshoz kell generálni és csak akkor nem válnak rondává, ha felbontást duplázom vagy felezem.Bizonyára Mac-ék-nél is úgy működik, hogy az ablakok megjelenítésekor az adott felbontáshoz való karakterkészletet veszi elő.
-
NyuszyCaster
senior tag
-
sfdrakex
nagyúr
Mindent vissza tettél alapra? Proci, ram stb?
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok! feltöltöttem az a tegnap előtti kékhalál képét ha valaki tud hámozzon ki belőlle valamit léci
már idegesit éjjelre ugy hagytam üzemben a gépet 1.8 as ram fesszel és megint megvolt halva reggelre
http://kepfeltoltes.hu/130205/K_khal_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
zoli62
addikt
Mivel Vista-ban SP1 óta Microsoft által támogatottan hivatalosan nem készíthető rendszerindító lemez, ezért kérdezem, hogy a tapasztalatok szerint a W7-es használható Vistahoz? Ugye ismert, hogy a gyártók általában jöbb esetben csak recovery lemezeket adna, ami csak az eredeti állapot visszaállítására jó, lehetnek viszont olyan esetek, amikor egy rendszert nem szükséges újratelepíteni, elég egy parancsoros javírás is. A kérdés azért is jogos, mert vannak ugyan a neten különböző megoldások Vista rendszerindító lemez készítésére, de ezek megbízhatóságát nehéz ellenőrízni.
-
szalasz87
csendes tag
-
zka67
őstag
Köszi, úgy látom, hogy ez másra való.
@mezis: Nem egészen. Azt szeretném, hogy több tartalmat lássak a monitoron minőségvesztés mellett. A legtöbb program fix betűmérettel dolgozik, ami bőven nagy még a látássérülteknek is, szóval nekem elég lenne a kisebb is, amit nyugodtam méretezhetne a program grafikusan is. A mac tudja mindezt...
-
TigerCat
nagyúr
Esetleg a Microsoft Expression Blend 5 a barátod lehet, de tudtommal ez valami fejlesztői cucc. Nem ismerem túlzottan, keress rá, hátha segít...
Itt is rákérdezhetsz: Milyen program ami....? -
kutga
félisten
-
mezis
félisten
-
vlevi
nagyúr
Szerintem minimálisat. Ha sokat használod a hibernálást, akkor nem 90, hanem 60 év múlva fog megpusztulni a NAND flahs memória benne.

Nem hülyéskedek, a számítások alapján átlagos felhasználás mellett tényleg saccperkábé ennyi jön ki mondjuk egy 128G-s SSD várható élettartamának, ha csak az írási mennyiséget, és a 3-5000 alkalommal írható cellát vesszük alapul. De a tapasztalatok szerint, ahol direkt gyilkolják az SSD-t, ennek már az 5-10 szeresét kiírták, és még mennek a teszthez használt meghajtók. Amelyik megpukkan, annak a vezérlője sül meg, nem a memória.
Persze, nekem nagy a pofám, gondolhatá bárki, de igazság szerint nekem is kb fél éve van SSD-m, előtte én is tartottam ilyen dolgoktól, de mivel ez alatt az idő alatt még mindíg 100%-os a meghajtó, mostmár merem használni. Mondjuk én a hibernálást kikapcsoltam, mert ott nálam a monitor nem tér magához, és már bennt van a windows 7 (nemvicc). Itthon pedig nincs olyan munkám, ami miatt nem lenne jó kikapcsolni a gépet. Ha lenne, akkor természetesen hibernálnék én is, minden szívfájdalom nélkül. -
zka67
őstag
-
NyuszyCaster
senior tag
-
DS39
nagyúr
-
kutga
félisten
-
brd
nagyúr
-
DS39
nagyúr
-
PumpkinSeed
addikt
-
brd
nagyúr
Azaz, ott max. a +0.3-asat (1.8+0.3=2.1V, az 1.8V a szabvány a 800-as DDR2-höz) próbáld, feljebb ne menj.
A bemásolt adatok szerint egyébként 1066-on fut...asound: A hibernációs filet az utolsó infóim szerint sajnos nem lehet áthelyezni.

-
kutga
félisten
Khm...oké, és az merre van?

-
PumpkinSeed
addikt
-
Morpheus92
csendes tag
-
kutga
félisten
Sziasztok!
W7 64 bit Pro oprendszeren szeretném használni a hibernálást, viszont mivel SSD-m azt, azt meg kímélném, van arra lehetőség hogy a hibernációhoz szükséges fájlokat áthelyezzem merevlemezre?
Azon bőven elfér, mondjuk az SSD-n is lenne rá hely.
-
Morpheus92
csendes tag
-
NyuszyCaster
senior tag
amit találta DDR II Voltage Control
van olyan hogy + 0.1.75 volt
+ 0.2.00 volt
+ 0.2.25 volt
és egészen +0.3.30 voltigmeg van az auto amin van
Új hozzászólás Aktív témák
-
23700 - 23601
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

oem verzióm van, na mindegy, kösz a válaszokat.