Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz
Daffni2
üzenetére
Jólvan, végülis kibírható sebességgel fut így is a gép, meg hamarosan beújítok egy SSD-re, azzal már talán nem fogok észrevenni semmiféle, rendszert érintő lassulást
.Csak több helyen is olvastam, hogy emberkék kikapcsolták és gyorsult tőleg a gépük, mert ugye a nem a winchesteren tárolt lapozófájlból kerülnek kiolvasásra az adatok, hanem a jóval gyorsabb RAM-ból és mivel tényleg ésszerűnek hangzott, gondoltam kipróbálom.
-
goodboy007
senior tag
válasz
goodboy007
üzenetére
Valaki?
-
goodboy007
senior tag
Olyan problémám van, hogy mivel több helyen is olvastam még régebben, hogy hasznos, gondoltam most kipróbálom, hogy milyen a lapozófájl nélküli élet, de sajnos a Win 7 nem így gondolta
. Elvégeztem a megfelelő beállítást, de ugyanúgy ott van a 4GB-os pagefile a C-n, noha a rendszer szerint nincs lapozófájl. Hogy tudnám ténylegesen kikapcsolni?Egyébiránt 64-bites Ultimate-ről van szó, bár gondolom ez mindegy.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
. Elvégeztem a megfelelő beállítást, de ugyanúgy ott van a 4GB-os pagefile a C-n, noha a rendszer szerint