Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Értem amit mondasz, így is van, tanulni járok ide, de azért így haptákban nem kellett volna leordítani.

1 napos volt a win7, még amikor anno feltettem a cd-ről a cuccokat, azt is azért, mert a hdd-nek furcsa jelleggörbéi voltak a hdtune program szerint, ezért azt gondoltam, hogy hátha mégsincs valami driver megfelelően fent. Ergo ha el is cseszett volna valamit a cd, akkor se esek kétségbe, mert újrateszem az 1 napos w-t, de ki kellett próbálnom azt a cd-t, hogy kiderítsem a hibát.
(mellesleg semmit nem cseszett el, mert azóta sem lett újrarakva
).Everestben látom, hogy a hangkarinak, a hálókarinak a realtec a gyártója (előtte microsoft volt), látom, hogy a vidkarinak ATI 9.11, látom, hogy a blútyúknak MS, mert azt hagytam magára, látom, hogy a procié MS, de ne haragudj, de chipset-et ilyen formán nem látok, hogy az milyen verziójú.

Még csak azt se, hogy MS vagy....nem tudom mi...msi.
---
Amúgy minden illesztőprogramhoz 2006. júniust ír.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(mellesleg semmit nem cseszett el, mert azóta sem lett újrarakva
).