Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Aktív témák
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Nos egy eléág érdekes dologgal nézek szembe, ami már kezd teljesen kiidegelni
Szóval 3 nap alatt 4-szer telepítettem win 7 64-bit oprendszert. Feltelepítem, lefrissítem, és ezek után ha nem indítom újra akkor jó. Viszont ha újra indítok, majd elkezdek böngészni, a firefox egyszer csak kilép. Kiírja, hogy összeomlás bejelentő és kilép kis ablakban. Majd amikor megvolt az első ilyen, rá max 10 percre megint, de akkor már nem birom újra inditzani sem az ff-et. Ezután pedig kék halál és pc újraindítás után folyamatos kékhalál. 1 napig tudok használni egy oprendszert
Avirával másik gépen megnéztem a hdd-m nem talált rajta vírus. December 5.-én vettem a gépet és 4 nappal ezelőttig nem volt semmi baj. 4 napja kezdte azóta meg reinstall sem segít
Találkozott valaki már ilyennel?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval 3 nap alatt 4-szer telepítettem win 7 64-bit oprendszert. Feltelepítem, lefrissítem, és ezek után ha nem indítom újra akkor jó. Viszont ha újra indítok, majd elkezdek böngészni, a firefox egyszer csak kilép. Kiírja, hogy összeomlás bejelentő és kilép kis ablakban. Majd amikor megvolt az első ilyen, rá max 10 percre megint, de akkor már nem birom újra inditzani sem az ff-et. Ezután pedig kék halál és pc újraindítás után folyamatos kékhalál. 1 napig tudok használni egy oprendszert
Avirával másik gépen megnéztem a hdd-m nem talált rajta vírus. December 5.-én vettem a gépet és 4 nappal ezelőttig nem volt semmi baj. 4 napja kezdte azóta meg reinstall sem segít