Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
Janika21
üzenetére
Nem veszekedni akaok, de mar ne is haragudj, irtal a javaslatom utan 4, azaz negy hozzaszolast, amelyekben egyben sem irtad le, hogy megnezted volna az oldalt, ne adj' Isten elolvastad volna, hogy mire is jo a program es mely driverek modosithatok vele.
Te úgy akartál segíteni nekem,hogy végig sem olvastad az oldalt csak bedobtál nekem valamit.
Pontosabban bedobtam neked egy relevans temat, illetve egy modosito eszkozt, valoban, elkerulte a figyelmem, hogy csak XP-re jo. De akar te is elolvashattad volna azt az oldalt, nem?En egyebkent teljesen nyugodt vagyok, csak utalom, hogy mikor segiteni probalok, nem az, hogy, "oke, koszi, megnezem", hanem megy a "jajjmostmitcsinaljaknemakarokmegintvisztat", majd miutan valaki mas elolvassa a neked linkelt oldalt, nagy gunyosan beirod, hogy "dehaezcsakikszperejoakkormineklinkeltetek".
Vita lezarva, mas otletem sajnos nincsen. Egyebkent a Vista SP2-vel teljesen jo oprendszer, ha lehetoseged van ra, szerezz be egy integralt SP2-es telepitomediat, ugy nem kell annyi frissitest telepiteni install utan.
Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mini-ITX
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest