Hirdetés

Aktív témák

• Zyelor

aktív tag

válasz WonderCSabo #46653 üzenetére

Multiuser

Több felhasználó egyidejű kiszolgálását jelenti. Ez nem kifejezetten fájlok megosztását jelenti, hanem inkább programok futtatását. Tehát egy gépre több ember jelentkezhet be egyszerre, és egyszerre tudnak dolgozni anélkül, hogy zavarnák egymás munkáját.

Én így tanultam... Lehet azóta a fogalom már megváltozott arra, hogy több felhasználói fiók van, de ebben kételkednék... A tanáraim mindig mondták, hogy az XP-t már multiusernek kell tekinteni, de valójában nem az, mert az általam vázolt problémát nem tudja megoldani. Gondoltam a 7 már hátha igen.

Nem tudom Linuxoknál hogy van. :)

hunfatal: A multiuser szerintem a fenti definíció. Nem tudom hogyan kéne kezelnie...

polonic: Igen komoly, így tanultam. Ha éveken át ezt sulykolják beléd megragad, nem? (még ha esetleg hülyeség is- bár ezt kétlem)

C0d3r: Igen mókás lenne, de a kérdésem arra irányult, hogy hogyan oldható meg az Win 7 esetén, hogy a felhasználók egyszerre tudjanak dolgozni anélkül, hogy zavarnák egymás munkáját, tehát, hogy hogyan lehet elkerülni azt, hogy a két egér zavarja egymást, vagy épp több egér futkorásszon a képernyőn.

Aktív témák