Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
pschio
őstag
hi all!
van egy dos-os könyvelő programom. eddig tökéletesen működött. pár héttel később csak ebben a programban a beviteli nyelv megváltozott. z helyett y van y helyett z stb. magyarul amerikai lett a bill. a user valszeg átváltott valahogy gyorsbillentyűvel. nade
hiába állítom be a gyorsbillentyűket nem tudok váltani beviteli nyelvet sem a dosos progiban sem más programokba. (firefox, word amiket próbáltam) alul a tálcán vált. kiirja hogy EN de semmi. enterprise verzió amúgy. kipróbáltam az összes kombinációt amit felsorolt. ctrl+1, ctrl+2 alt+shift ctrl+shift. áttúrtam a netet is és lövésem sincs hogy a túróba váltotta át a nyelvet ezen a programon és miért nem tudom reprodukálni másik programokban vagy ebben a könyvelő programban.
ha esetleg számít egy dell notiról van szó. kérlek titeket segítsetek.

Aktív témák
- Energiaital topic
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest