Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Воланд
üzenetére
"Hát igen, normálisan megírt programok esetén szvsz nem lenne rá szükség"
Ez sem mindig igaz, persze lehetne jóval kisebb kompatibilitási probléma rendesen megírt alkalmazásokkal, de ha valami gyökeresen változik, akkor avval nem lehet mit kezdeni, fejleszteni kell, a usernek meg frissíteni az elavult vackait, ahelyett, hogy a rendszert fikázná. Vagy nem kell OS-t váltani állandóan, mert értem én, hogy az ezeréves, de tökéletesen használható premieret pl. nem akarja lecserélni, mert rohadt drága.
Komptibilitási mód volt az XPben is, winsxs meg sehol.
Sőt külső tool már a win2khoz is elérhető volt az MStől, ott volt a CD-n csak nem volt benne úgy a rendszerben a menü, mint most. Persze nem kizárt, hogy azóta változtattak és bővítettek a kompatibilitási módon és több mindent variál, mint a küldött verzió az indított exének, de szerintem ehhez nem nagyon nyúltak. Ezért is nem segít sokszor semmit.
Mondjuk őszinténszólva az idejét sem tudom már mikor nyúltam ehhez a funkcióhoz utoljára.
Aktív témák
- RAM topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sőt külső tool már a win2khoz is elérhető volt az MStől, ott volt a CD-n csak nem volt benne úgy a rendszerben a menü, mint most. Persze nem kizárt, hogy azóta változtattak és bővítettek a kompatibilitási módon és több mindent variál, mint a küldött verzió az indított exének, de szerintem ehhez nem nagyon nyúltak. Ezért is nem segít sokszor semmit.