Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
J.J. András
üzenetére
Messengert pl én se használom. Viszont ha nem tetszik a fejlődés, akkor nem kell használni az új dolgokat, szerintem. Nekem pl nem jönnek be az okos telefonok, mert ami normálisan használható lenne szerintem az nagy, ezért nem veszek okos telefont. Vagy vegyek aztán sírjak hogy nem úgy néz ki mint egy Nokia 5110 és hogyan csináljak neki olyan menüt? Szerintem, bárén használtam Vistát is, elsőre szokatlan és tűnik csak csicsásnak a W7 vagy a Vista, ha meg szokod nem gáz, a gépet nem eszi le, főleg a mostani gépeket, minimum 2 mag 2-4 giga ram, ezeken vígan mennek. Az erőforrásokkal szerintem jobban bánik mint az XP. Szóval a kinézetét lehet hogy kell kicsit szokni, de ez minden újdonsággal így van.
Kimehetek nevetni a bíróság elé is bár annak nem tudom mi értelme, akkor inkább üljünk le sörözni valahol és beszéljük meg

Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest