Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Sub-Zero, Gorneck23 köszönöm!
Szóval telepítés alatt az SSD és HDD is be volt kötve (HDD benne is marad).
Közben kigyilkoltam a lapozófájlt, ami 12GB
volt, így most a szűz Win7 20,6GB, bár van benne hiberfil.sys 9GB-al, tehát maga a win 12GB. Én még ezt is sokallom, vagy ez már jó?
Szóval a történet: SSD-re telepítés alatt létrejött a HDD egy partíció kb. 84MB-al.
A mellékelt kép szerinti dolgok vannak rajta (kuka, Boot, System Volume Information könyvtárak, a Boot-ban: különböző nyelveken bootmgr.exe.mui, memtest.exe.mui fájlok és memtest.exe). Dátumok nem változnak, tehát gondolom én, a win nem használja.
Ezt telepítés alatt itt felejtette nekem, vagy normális hogy a HDD-n van? Kell ez ide nekem?
Úgy is újra fogok telepíteni, hogyan / mivel töröljem a partíciót és egyesítsem a HDD-t?Más: win7-ben nincs olyan hogy "asztal" ikon? (sok megnyitott programnál kényelmetlen mindegyiket egyenként a tálcára tenni, hogy hozzáférjek az asztalhoz)
Aktív témák
- PlayStation 5
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
volt, így most a szűz Win7 20,6GB, bár van benne hiberfil.sys 9GB-al, tehát maga a win 12GB. Én még ezt is sokallom, vagy ez már jó?