Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz
albiosz
üzenetére
Probléma úgy tűnik megoldva.
Banális dolog volt, voltak hálózati mappák a gépemen filmmel, zenével, még a rendszergazdám csinálta anno. Akikkel egy hálózatban vagyok, azok tudtak oda feltölteni (nem értek hozzá, elnézést, nem tudom mi a korrekt neve ezeknek), kb 1 TB-os mennyiség. Ez már régóta nem üzemelt (más helyre költözött vagy mi, és nem lett itt átállítva az elérési helye), ezért szerencsétlen gépem gondolom minden bekapcsolásnál kapcsolódni akart, de nem tudott, ezért fogadott is valami kis panel, hogy nem tudott kapcsolódni. Szépen bontottam a kapcsolatokat és most közelít a kezdeti időtartamhoz a bootolás. Eddig az Üdvözöljük után kb 1 percig fekete képernyő fogadott az egérjellel.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest