Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Igen, egy XP-s notirol kellett leszednem 24 Gb DJ-s cuccot, sajna meg nem tudtam venni egy kulso USB-s vincsit gyorsabban mentek volna a dolgok, most eppen procira gyujtogetek, szeretnek venni egy 4 magosat. Koszi a tippet, amugy eszembe nem jutott volna, mert ritkan hasznalom a pendrive-ot, de most jol jott.
(#36667) Fire/SOUL/CD Ezt en sem tudtam, Koszonom a linket, mar lent is van a javitas a linket eltettem.
(#36668) WonderCSabo Lehet hogy hardverfuggo a dolog, mert en is szembesultem vele pl hogy NForce-os gep gyorsabban irta a pendrive-ot mint a sajat gepem.
(#36670) condemned80 Nem jo cserelgetni telepites utan a BIOS-ban a fajlrendszert, azt a telepites elott el kell dontened hogy mit hasznalsz es ugy hagyni. Termeszetesen lehet valtani, de a gyakorlat azt mutatja hogy nem hasznal az adatok epsegenek, es szerintem nem a sebesseg a fontosabb, hanem az adatok biztonsagos tarolasa.
Keress ra a topikban az AHCI IDE csere vagy valamilyen ehhez hasonlo kombinacioban a szavakra kapsz boven linket, es telepites idejere nem tuningolunk. Remelem hogy meggyogyul a W7-ed, de ujra kellene telepiteni mert mint irtad meg mindig nem jo, vagyis randomszeruen hibazik.
Aktív témák
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Xiaomi 15 12/256GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest