Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
sgery
őstag
üdv!
Windows 7 64bit-et használok. Nemrég lett cserélve alaplap Gigabyte -ról Gigabyte-ra. A gondom az, hogy az új alaplapnál alvó állapotból felébred a gép, ha lehúzom az usb-ről a telefonomat. A réginél nem volt ilyen gond. Hol lehetne ezt kikapcsolni a windows-ban? Energia beállításoknál nem találtam semmi ilyesmit :/És ha már alvó mód. 1hónap múlva remélem jön vissza a régi lap. Annál az volt a gond, hogy 2-3 alvó módba kapcsolás után eltorzult a hang, de csak időszakosan. 1percig jó 1percig rossz pl. Audigy 2 zs hangkártyával használtam. Továbbá az alaplapi ethernet kártyát se szerette az alvó mód, sokszor volt pl. hogy azt írta nincs net kapcsolat és csak az segített, hogy eltávolítottam és újratettem az ethernet karit. Ez mitől lehet?
Kössz előre is a választ

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Huawei Nova 10 128GB Starry Silver Újszerű állapot 2028. 03. 20. garancia
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest