Hirdetés
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Megoldottam a kérdést.
A céges win guru srác feladta, úgy adta át a gépet, hogy bocs, de a wifi nemmegy. Úgyhogy én (a programozó! érted!
) hazahoztam, és nekiveselkedtem.
Először is beraktam a driver CD-t, amit a fujihoz adtak az XP mellé. Megmutattam neki, hogy na, ott a wifi driver. Aszonta a win7,hogy telepités... - aztán meg hogy nem kompatibilis platform, telepités sikertelen.
DE!!! Végre kiirta, hogy "sis163u" tipusú wifi hw -ről van szó!!! Eddig ezt sem tudtam, ill. a windowsos srác nem emlitette. Innen már nem volt nehéz. Felmente ma SiS oldalára, persze win7-hez nem volt támogatás wifi kártya ügyben. Volt ellenben vistához, amit leszedtem, és megette a win7. Hipphopp lett wifi, azóta is szépen megy
Hát örök tanulság volt.
Köszi mindenkinek a támogatást, segítséget és a tippeket!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) hazahoztam, és nekiveselkedtem.