- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Hali.
Csak maradtam a win7-en, párnap alatt sikerült pár apróságon kívül 100%-ra tekerni driver fronton a dolgokat.
De van egy nagyobb apróság miben segítség kéne.
Gyakran nézek apró-kicsi-rövid videókat, és számomra erre legalkalmasabb lejátszóm a powerDVD6 évek óta... csakhogy win7-en pixeles a kép rajta, hiába raktam ugyanazt a kódeket meg 64bites fajtát ugyanaz a helyzet...
Hogyan lehetne nem pixelessé tenni?Más lejátszót nem akarok rakni, mert kb 3-4másikbol lehetne egy olyan tudásút gyúrni amit nekem a powerDV6 egyben megtud. Például a VLC-ben miden új videónál, állítsam be a méretarányt..., nemtudok más hangszínt betölteni, wmp sohasem szerettem... winamp csak zenél örökké... meg amúgy se akarok kísérletezni rakás másik játszóval ha ez egyszer jóvolt.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest