Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hopsz ezt benéztem, tényleg.

A szűrők is ok, már kezdem memorizálni. Mondjuk "módosításdátuma:" helyett lehetne "md:" , hogy ne legyen olyan hosszú.De ami még probléma :
Nem indexelt helyen nem is keres, csak kiírja hogy nem talált.
Az ok hogy jobb ha gyorsan, de ha nincs indexelve, akkor is kereshetne azért, vagy legalább valamit írjon ki, hogy tudjam hogy lehethogy van, csak több idő mire kiderül.
Van amikor kiírja, hogy "Nem indexelt helyen való keresés sokáig tarthat, ..." , de most nem írta ki.
MOD: Utóbbival úgy tűnik az a gond, hogy ott próbáltam, amit már hozzáadtam az indexeléshez, de még nem olvasta be az egészet. Amikor egy újat akarok hozzáadni az indexeléshez, ki is írja, hogy "A hely indexelése sokáig tarthat, és a befejeződéséig a keresési eredmény hiányos lehet."
Azt meg lehet nézni valahol, hogy adott mappának hol tart az indexelésével ?
Az "Indexelési beállítások" segédprogram ezt pontosan nem írja ki, bár azt látom belőle, hogy még csinál valamit, mert nő az indexelt elemek száma.
Amúgy ez a Indexelési beállítások hol található a rendszerben (Vezérlőpultban) ?
Kereső rögtön megtalálja, de azért kiváncsi vagyok.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SUSE Linux
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest