Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Morden24
üzenetére
Hali
VL-t úgy értem hogy az van odaírva...
Meg azért kérdem, hogy legális e mivel nem pont olyan mint ami nekem volt win 7 pro-m
Nekem van benne olyan opció is, hogy windows anytime upgrade valamint telepítés közben belehet írni a sorozatszámot, de ami fentvan annál nem lehet csak miután megnyitom a gép tulajdonságait és ott kiírja, hogy 3 nap van hátra még, és ott hogy kulcs csere...
Vagy ez is olyan mint ami nekem van? Jah és utóbbiba nincs is anytime upgrade lehetőség
Más: Felraktam a windows live mailt...Miért van az, hogy letölti ugyan az emailem de ha más gépről is letöltetem mondjuk oulook-kal akkor amiket egyszer letöltött megint letölti outlookra... De ha outlook szedi le ott leszedi és nem jön be megint live mailbe
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest