Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
felmászott egy megára is. de lehet lemászik róla, mert úgy lerugdalom, h ihajj... aztán a továbbiakban szaros bottal sem piszkálom, ha home serverről van szó... marad az xp... el lehet adni oem wint???
nincs valakinek ötlete, miért nem tudok egyetlen egy rohadt particiót megosztani??? az összes megy, de egyet képtelenség. hálón látni, ha rákkattintok nincs hozzáférésem.
már kijelöltem mindenkit.
újratelepítettem. ugyanez. formáztam, sütöttem, szaggattam a rendszer és az rendetlenkedő meghajtót is. és nincs jogosultság más gépeken.
azt tapasztaltam, h a hálózatkezelés egy feleslegesen agyonbonyolított szörny a vista óta, h gyötörné halálra egy vagon aprómajom a kitalálóját, de eddig mindig meg tudtam oldani. most órák óta baszkurálom, de egyszerűen nem éri el semelyik gép sem azt az egy particiót. az adott gép a hálón belül saját magánál igen. a tulajdonságokban ekkor, ha a biztonság fülnél állítgatok és variálok ott is a jogosultságokkal a szerkesztés-engedélyezés részben, azt írja ki: hiba a biztonsági beállítás érvényesítésekor..... hozzáférés megtagadva. nem lehet menteni az engedélyek módosítását.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- iPhone topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Bluetooth hangszórók
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest