Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
huszar90
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
sikerült egy particiót csinálnom csak most azt nem tudom hogy megvan e rendesen formázva ntsf-re.
a hirens boot cd-t már rég bekészítettem (valamiért éreztem hogy nem fog minden simán menni) de lovésem sincs hogy azon belül mi kell
ahogy elnéztem ezer meg ezer dolog van benne összesűrítve. Ha esetleg leírnád hogy mire kell benne menni hogy szépen leformázza a vinyót megköszönném. Persze ha nem tellik sok idődbe.
Előre is köszönöm a segítséged!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Ableton Live 12 Suite Education
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ahogy elnéztem ezer meg ezer dolog van benne összesűrítve. Ha esetleg leírnád hogy mire kell benne menni hogy szépen leformázza a vinyót megköszönném. Persze ha nem tellik sok idődbe.