- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Hali!
Amúgy a W7-hez próbáld ki Te is a korábban említett progit ha van kedved ([link]), még béta, de eddig pár kisebb hibát találtam csak benne, amit el is küldtem javításra.
A VLite Vista-hoz készült, alapvető dolgokat el lehet végezni vele, de összetettebb feladatoknál hibázik, a W7 WAIK-al vannak gondjai. Pl azt a feladatot "elrontotta", hogy egy jogtiszta szoftvert úgy telepítsen fel, hogy "regisztrációhoz" szükséges egyéb műveleteket elvégezze. A Vista WAIK-al simán megcsinálta, de W7-essel nem...
Amúgy abban egyetértünk, hogy ha valaki pontosan tudja, hogy mit csinál, annak nagy segítség ezek a segédprogik, és lényegesen egyszerűbben oldhat meg pl integrálásokat, mint a WAIK-al önmagában. Van hozzá részletes doksi, de ez angol nyelvű, és bizonyos "szakmai alap" azért szükséges ahhoz, hogy ha megérti is az angol nyelvet, akkor is tudja miről is van szó.
Személy szerint a W7 "herélgetésének" nem vagyok híve, ha valakinek szüksége van/használja a csoportházirendet(amiről említést tettél vagy olyan szolgáltatásokat, amik a magasabb verziókban érhetők el), az valószínűleg ért is valamilyen fokon hozzá, ergó Pro vagy Ultimate változatot fog venni magának.De ez nagyon szubjektív dolog, én nem vagyok ellene NLite/VLite és s fenti progi használatának, csak gyakran a hozzáértést hiányolom, ezért van tele olyan herélt változatokkal a net is, amik lehet hogy egy adott gépen mennek, de csak azon az egyen, a többin meg röpködnek a BSOD-k...

Fire.
Aktív témák
- Autós topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest