Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
q13579
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Sajnos így sem megy, sokat próbáltam. És éppen ez zavar. Ha pl explorer elindul, azonnal tárcsás és csatlakozik. Egyszerűen automatikusan nem akar...
És még valami, ami érdekes lehet. Anno mikor installáltam a win-t ugye az első felállásnál felajánlotta, hogy állítson-e be kapcsolatot. Nos ezt akkor megtettem. Most viszont felállt a win és nem kérte magától a dolgot. Manuálisan állítottam be, de ugye a hálózati és megosztási központban most van egy általam beállított "szélessávú kapcsoalt" és van egy "nem azonosított hálózat", ami a hálókártyára hivatkozik. És mintha régebben nem lett volna csak egy...
Mindenesetre baromira idegesít, hogy anno ment magától, most meg manuálisan sem akar összejönni.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest