Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#23924)



addikt

Pár napja telepítettem újra a rendszert, azóta van az alábbi porbléma, előtte nem tapasztaltam.

Szóval, be van állítva ugye, hogy 15 perc tétlenség után lekapcsolja a rendszer a monitort(igazából kettő van, nem tudom számít-e). Eddig ok. Viszont amikor visszamegyek a géphez hiába mozgatom az egeret, nyomkodom a billentyűt stb nem adja vissza a képet. Csak a hard reset segít.

Igazából az is felmerült bennem, hogy lehet a vinyó a ludas, mert elvileg 20 perc után az is lekapcsol. Lehetséges, hogy az nem akar visszakapcsolni? Mivel amikor visszamegyek a géphez és megmozgatom az egeret, a monitoron kigyullad a háttérvilágítás, csak a képernyő marad fekete, azt írja nem kap jelet.

Még a vinyó lekapcsolással annyi nem tiszta, hogy mikor állítja le? Ha 20 percig nem nyúlik a géphez, vagy ha 20 percig nem használja semmi a vinyót? Pl ha torrentet hagyom futni, akkor otthagyhatom estére a gépet, vagy le fogja kapcsolni 20 perc múlva?

Sajnos nem emlékszem hogy voltak beállítva a reinstall előtt a dolgok, de akkor minden pöpecül ment. Torrentnél sem lőtte le a vinyót és a monitor is visszakapcsolt, amikor visszatértem a géphez.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.