Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Regebben amikor meg hasznaltam mindig olvasgattam a Nod32 topikot es most megint raneztem csak kivancsisagbol.
Ha egy-ket oldalt visszalepsz lathatod hogy masoknak is volt gondjuk a magas procihasznalat miatt van akinek az ESS -el gyult meg a baja - ezt nem hasznaltam sosem - csupan EAV-ot de pl en azert mondtam le rola mert nagyon visszafogta a fajlmozgatast, legalabbis nalam es ha ranezel a konfigomra hat nem egy eromu. Ezzel nem azt mondom hogy altalanos problema ez a magas procihasznalat de jo par gepen elofrdult.
Szerintem p3T! Tarsunk is ebbe futott bele. Visszaolvastam a topicban jo par oldalt es nezegettem a linkeket de a lenyeg hogy vagy olvasgatja a Nod topikot es annak megfeleloen allitja be vagy ha ilyen problemat okoz a gepen akkor valtson mas AV programra.
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bestbuy játékok
- Le Mans Ultimate
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest