Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
Aktív témák
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Erdekes, ezt en is probaltam egyszer, most vagy a vistan, vagy a win7-en, nem emlekszem mar ra, de nem volt lassabb semmivel sem az indulas. Hozzateszem, hogy nekem a xp-hez kepest nem gyorsabb a win7-en egyik progi indulasa sem.
Superfetch ide vagy oda.Lenne mara is egy kis anomalia. A kmplayert hasznalom es a hd filmektol elkezdve az avikig mindent jatszik, de bizonyos mpeg fileoknal ezt irja ki:

Be is hal a lejatszo, a feladatkezelovel tudom csak kiloni. Az ablakon barmelyikre nyomok, legkozelebb ugyanazt csinalja. A lejatszo 2.9.4.1436, win 7 ultimate 64 bit, nincs fent semmilyen kodek. Ugyanez a lejatszo xp alatt csont nelkul nyomja a szobanforgo fileokat. Ez hogy lehet? Tehat ebbol a szempontbol mi a kulonbseg az xp es a win7 kozott?

Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Superfetch ide vagy oda.