Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Laccoss
üzenetére
"Az élettartam fontos"
...meg az üzemidő, meg a fogyasztás, jobb helyeken. és igen, pont ez a kérdés, hogy mit pakol hova. van, aki szereti átlátni az oprendszer működését, de azt senki se szereti gondolom, ha feleslegesen használja az erőforrásokat. a win7 pedig állítólag a jobb energia menedzsmentről híres.
"Energiagazdálkodásnál beállítottad hogy kapcsoljon ki x idő múlva? Egyáltalán kikapcsol? vagy csak teker?"
ez nem is volt kérdés, az a kérdés, hogy miért seek-el, amikor nem fut a háttérben erőforrásigényes program (még jó, hogy egy kikapcsolt vinyó nem dolgozik). update-et alapból kilövöm, csak akkor frissítsen, amikor én mondom neki. késleltetett írás? amikor nem csinálsz semmit?
az XP is prefetch-el és használja a cache-t, de az nem seek-el feleslegesen. kábé ugyanúgy lőttem be a win7-et is, mindent kikapcsoltam, ami feleslegesen futna a háttérben. ezzel nem az oprendszert becsmérlem, mert egyelőre nem tudjuk, hogy mi okozza. lehet, hogy egy progi. erőforrásfigyelőből mindenesetre nem derül ki. diskeeper-t lelövöm, a seek-elést akkor is folytatja. paranormális
előbb-utóbb csak rájövök.
Aktív témák
- LEGO klub
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Asztalos klub
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest