Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
forestia
tag
Pfff. Hasonlóképp én is jártam már. Konkrétabban: kettő vinyó volt a gépemben ,az egyik három felé volt particionálva.Ezen voltak a rendszerek: 1.win7x86 2. Xp Prof. x86 3. cuccok.
Majd szükségessé vált egy harmadik winchester. Úgy terveztem h ezen win7 x64 lesz, a korábbi rendszereket pedig törlöm.
A telepítés gond nélkül lezajlott, a formázás már kevésbé.(minden esetben csatlakoztatva volt az összes lemez) A három részre darabolt vinyóról mindent sikerült törölnöm, kivéve az XP-t, ezt sehogy sem tudtam formázni.(az volt az aktív partíció, itt voltak a boot cuccok, de figyelmen kívül hagytam)
Velem aztán nem cseszik ki címszó alatt sima delete-tel töröltem (volna) az xp-t, csak pár aprócska fájlt nem tudtam, de egyik sem volt ismerős.
Bios: bútolás a legújabb vincsiről...... ez meg az nem található.... csak resetelni tudtam.
A korábbi két op-ot ugye buktam, a harmadikat meg nem találta a megfelelő fájlok hiányában.
Újratelepíteni nem szerettem volna, mert addigra már minden szokásos programot, drivert stb. felraktam.
Mentsváram a telepítőlemezen lévő helyreállítási segéd volt, amivel sikerült pótolni az induláshoz szükséges fájlokat.
Azóta nem rinyált semmiért, de megfogadtam, ha telepítés lesz legközelebb, csak egy adattárolót dugok rá az alaplapra.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest