- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az ellenőrző programnak kellene egy belső processzor benchmark,ami csak megnézi hogy a processzorban benne van-e az a pár utasításkészlet ami feltétlenül szükséges a működéshez,és lefuttat egy teljesítménytesztet hogy megvan-e az erő a működéshez.
A támogatott listát tekintve(az atomokat nem nézve), nem hiszem el hogy a windowsnak nem lenne elég minimum egy 4. generációs i5/7 4XXX proci. Valahogy nem érzem hogy gyengék lennének a 4mag/4-8 szálas cpu-k napi átlagos használatra.Az egész Hsz.-t offba teszem, mert megértem hogy ez azért egy 7-8 éves platform,és mire lejár a w10 támogatottsága addigra bőven elavult lesz,de azért egy ideje nincsen akkora ugrás a következő generációs processzorok között, mint mondjuk 2012 előtt,szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest