Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

Sziasztok,

Win11 ellenőrzésre / pucolásra / talán beállításra(?) kérnék tippet.

A win elkezdett lassulni. Példa, file explorerben egy mappába belépés "ragad". Nálam van ez a laptop pár éve, nem csinál ilyesmit normál esetben. Be vannak rajta kapcsolva mappavédelem / zsarolóprogram védelem, normál esetben semmi nem tudhatott rá feltelepülni a microsoft-ot leszámítva.

Ráküldtem 1-2 neten javasolt vírusírtót, nem találtak semmit (aztán uninstallra küldtem mindet, az se legyen).

Talán valami mesterséges intelligenciának nevezett hardver pocsékolást fejlesztenek újabban MS-ék bele a windows-ba? Azt nem tudom. De ha van ismeret arról, mi minden "fejlődik bele" mostanában, és főleg, hogyan lehet azt teljesen kikapcsolni, szívesen olvasnék róla (linkeknek örülnék).

@MCGaiwer

Jól tetted, hogy maradtál 7 alatt, amíg lehetett, mert azt az aero desktop-ot azóta is hiányolja a nép. A 8/10/11 desktop egy káosz.

@cigam

A linked alatt a blog vége 10-et említ, nem 11-et, és ami azt illeti, én 11 alatt nem láttam kék halált. Az meg, hogy a leköszönő windows-t tönkrefrissítik, mikor nem volt divat az MS-nél?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés