Hirdetés
- perge666: Egy korszak vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlinkPeti66
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég építettem egy új számítógépet. Az RX 7900 XT VGA-ra esett a választásom. Olyan problémám lenne,hogy valamiért a Windows folyamatosan felülírja az AMD driverem a saját Microsoft dirverjére. Rengeteg posztot találtam külföldi oldalakon erre az anomáliára, és rengeteg lehetséges megoldás létezik. Megpróbáltam már az összeset amit csak leírtak de valamiért a probléma visszatér. Kikapcsoltam a Windows automata driver frissítését, gpeditben is, DDUval letisztítottam a VGA-t, bepipáltam, hogy ne engedje a Microsoftnak, hogy bármilyen drivert feltegyen stb stb, de eltelik 3 nap és még is újra megtörténik a dolog. Lefagy a számítógép, egy idő után pedig fekete lesz a képernyő és előjön az Input not supported üzenet a monitoron, majd miután újraindítom a gépet és megpróbálom megnyitni az Adrenalint már kapom is a megszokott üzenetet: AMD software not compatible with installed graphic driver. Ez játék közben sosem történik meg, mindig csak akkor ha távol vagyok a géptől, vagy böngészem a webet.
Konfigom:
CPU: AMD Ryzen 7 5800 x3d
VGA: RX 7900 XT
RAM: G. SKILL AEGIS 4x8 GB DDR4 3200
Motherboard: GIGABYTE B550 Gaming X V2
Cooler: Arctic Liquid Freezer II 240-RGB
Táp: Antec HCG850 Bronze
Monitor ( két monitort használok) : Acer 1440p 144hz with HDMI cable, Samsung 1080p with HDMI/Display port.
Szerintetek mi okozhatja ezt a problémát? Esetleg valaki jár/járt hasonló cipőben?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest