- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlinkPeti66
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég építettem egy új számítógépet. Az RX 7900 XT VGA-ra esett a választásom. Olyan problémám lenne,hogy valamiért a Windows folyamatosan felülírja az AMD driverem a saját Microsoft dirverjére. Rengeteg posztot találtam külföldi oldalakon erre az anomáliára, és rengeteg lehetséges megoldás létezik. Megpróbáltam már az összeset amit csak leírtak de valamiért a probléma visszatér. Kikapcsoltam a Windows automata driver frissítését, gpeditben is, DDUval letisztítottam a VGA-t, bepipáltam, hogy ne engedje a Microsoftnak, hogy bármilyen drivert feltegyen stb stb, de eltelik 3 nap és még is újra megtörténik a dolog. Lefagy a számítógép, egy idő után pedig fekete lesz a képernyő és előjön az Input not supported üzenet a monitoron, majd miután újraindítom a gépet és megpróbálom megnyitni az Adrenalint már kapom is a megszokott üzenetet: AMD software not compatible with installed graphic driver. Ez játék közben sosem történik meg, mindig csak akkor ha távol vagyok a géptől, vagy böngészem a webet.
Konfigom:
CPU: AMD Ryzen 7 5800 x3d
VGA: RX 7900 XT
RAM: G. SKILL AEGIS 4x8 GB DDR4 3200
Motherboard: GIGABYTE B550 Gaming X V2
Cooler: Arctic Liquid Freezer II 240-RGB
Táp: Antec HCG850 Bronze
Monitor ( két monitort használok) : Acer 1440p 144hz with HDMI cable, Samsung 1080p with HDMI/Display port.
Szerintetek mi okozhatja ezt a problémát? Esetleg valaki jár/járt hasonló cipőben?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest