Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-11-10 09:03:07

LOGOUT.hu

Ezt érdemes elolvasni: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18709) pendre54 válasza Malachi (#18697) üzenetére


pendre54
addikt

Én a problémáddal kapcsolatban, csak egy dologra reagálnék, de megoldást nem tudok rá.
Én már több mint fél éve küzködök, ezzel az "Out of Memory" hibával. Pont most is, amikor elkeztem írni a bejegyzést, megint kaptam egy ilyet:
Ami biztos, hogy csak a chromium alapú böngészőknél jelentkezik, nálam legalábbis konkrétan mind a négynél(Chrome, Edge, Brave, Opera). A Firefox is telepítve van, de azt csak ritkán szoktam elindítani, de ott még ilyet nem tapasztaltam. A Chrome topikban is panaszkodtak már ilyen hibákra. Ami érdekes, hogy van, hogy szinte 5 percenként dob ilyen hibát, máskor meg napokig nem jelentkezik.
Megoldás nincs, a neten, az erre a hibára javasolt általános megoldások, vajákolások szart se érnek, mint pl. a DISM parancsok futtatása, előzmények törlése, lapozó fájl méret növelése, vírus ellenőrzése, stb.
Nálam 32 GB RAM van, és ahogy a képen is látszik, a hiba időpontjában, alig 13 %-os volt csak a memória használat. Nálam nem divat, hogy egyszerre, 15-20 oldal legyen megnyitva a böngészőben, max. 4-5 db, most is csak két lap volt megnyitva, a hiba jelentkezésekor.
Alapozó fájl méretét is, már az első ilyen hibák jelentkezésekor megnöveltem, most így néz ki.

Egyébként nálam is, ha az újratöltés gombra nyomok, akkor nagyjából ugyanott folytatódik minden, mint előtte, kivéve ha pl. egy kommentet írok mondjuk itt a PH-n, mert akkor az addig írt cucc, elszáll a picsuba, kezdhetem előröl újra. :DDD
Ami érdekes, hogy például az igazán nagy memória igényű programok futásakor, mint pl. az online játékok(PUBG, Battlefield 2042, Cod Warzone, Cyberpunk 2077), ott nincsenek szerencsére ilyen összeomlások.
Mivel, mint írtam is többen panaszkodtak hasonló problémára, és valóban működő megoldás nincs, együtt kell élni a problémával, mégha bosszantó is.

[ Szerkesztve ]

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.