Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
makoss
üzenetére
Visszanéztem mit szeretnél pontosan:
Szeretném beállítani a "gyors elérés"-t ahol most az "eszközök és meghajtók" és a "hálózati helyek" van, az "eszközök és meghajtók" fölé
Vagyis egy lapon legyen mindegyik? Ilyen lehetőségről nem tudok. Lehet hogy más igen, vagy esetleg van hozzá valami segédprogram??
-
zizidor
őstag
válasz
labeda
üzenetére
Csak tipp. Van egy Windows Experience Pack (vagy valami hasonló) nevű csomag, többek közt ez is felelős a megjelenésért és a működésért. Előfordul, hogy ez nem települ vagy nem frissül automatikusan, de nagyon nagy valószínűséggel befolyásolja még az is, hogy bizonyos dolgokat nem egyszerre engedélyez az MS, hiába egyforma minden.
Nekem most itt két céges gépen pl. sem az Edge, sem az Office nem egyforma, pedig csont ugyanaz a verzió, ugyanazokkal a beállításokkal. Az Edge-nél még a Beállítások alatt is vannak eltérések, egyik gépen több beállítási lehetőség van mint a másikon. Az Office-nak csak az ikonjai lettek kicsit mások.
-
zizidor
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Nem biztos hogy egy ilyennel jól járnál. Elindítasz egy nagyobb programot (pl. böngésző), az optimalizáló észleli, egyből beindul és háttérbe szorítja. Ettől csak belassulna minden.
-
zizidor
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Ezek az optimalizálók azt tudják, hogy megpróbálják lefoglalni maguknak a lehető legtöbb memóriát, így a RAM-cache megy a kukába, a Windows pedig nekiáll tömöríteni a RAM-ot, hogy felszabadítsa amit csak lehet. Ilyenkor egy újonnan indított program jól jár, cserébe viszont minden más lassúbb lesz (cache hiánya, a többi meg betömörítve a RAM-ban). Mivel a lényegi munkát nem az optimalizáló végzi, hanem a Windows, így gyakorlatilag tök mindegy mivel kényszeríted rá.
-
zizidor
őstag
A 22000 build az Windows 11 21H2.
-
zizidor
őstag
Én a tálcára szoktam kitűzni amiket leggyakrabban használok, a többit én is a Start menüben, 4 csoportba rendezve (kezelhető). De ezt most úgy vettem észre, hogy telepítettem néhány új dolgot, és nincs sehol az ikonjuk. Variáltam a nézeteket, akkor sem. A keresésből megoldható volt a kitűzés, de milyen ökörség ez, hogy csak úgy önkényesen elrejt egyes ikonokat???
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest