Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Az MS szerverén annyi driver van, mint égen a csillag. Szóval a Windows Update megoldja a driverezés nagy részét. Általánosságban csak akkor kell valamivel külön foglalkozni, ha marad olyan eszköz, ami ismeretlen a Windows számára. Ez egyértelműen kiderül az Eszközkezelőben. Gyártói oldalakról általában újabb verziók tölthetők le, mint amik az MS szerverén vannak.
-
Geth
veterán
-
zsolt_64
senior tag
A váltás hogy értendő upgrade-lsz win 10 ről, vagy szűz install ?
Egyébként ha szűz , bízd rá az installra , ilyen "mezei" gép esetében bőven jó. Egyébként ha upgrade akkor is.
Ha az alaplap régebbi, az időközben elavult driver még gondot is okozhat.
Nekem több gépem is van (asrock b560m, n100, j5040) de egyikre sem tettem semmiféle drivert. Jól és megbízhatóan működnek.
Ha meg videokártyád van és gamerkodni és/vagy tuningolni akarsz az már más történet... -
Geth
veterán
A visszalépés teljes újratelepítést jelent, mert downgrade path nincs 11-ről 10 IoT LTSC-re.
9. gen. gépek vannak itt is, nincs gond a sebességgel, pont emiatt halasztottam a cseréket legalább jövőre.
Nézzük a baromságokat:
- copilot: én nem használom, töröltem (bár a sebességbe nem szól bele, ha egyébként sem használtad)
Hopp, nem is írtál többet. Mindenre külön progit használsz (pl. van tc, de azért legyen külön ftp kliens(?) is), ebből arra extrapolálok, hogy tele van bloat-tal a rendszer.
A céges NOD is ismerős, itt is eset van a céges rendszereken, háát, maradjunk annyiban, hogy nem észrevétlen a sebesség tekintetében. Viszont gondolom ez maradna a 10-esen is.
Jó munkát!
-
Geth
veterán
Nem elég rátalálni, sajnos el is kell olvasni, 5-6. mondat:
Memory Manager is on by default, but some people claim to reduce lag if they have a high-end CPU. Before proceeding, remember that it is recommended that you leave Memory Manager on.
Azaz alapból be van kapcsolva, állítólag (forrás nincs) néhány jobb CPU-s rendszeren segített lag-ot csökkenteni a kikapcsolása. Egyébként javasolt nem piszkálni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennél mélyebben szerintem ne menj bele, ha már a driver-erekre rá kellett kérdezni, mert könnyű létrehozni bajos rendszert.
lol na ezen még csiszolhatnak picit majd..