Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteltem !
Véleményetekre lennék kíváncsi nagy tisztelettel, 9.GEN intel i5 9500-as 32GB ramos ssd-s irodai gépeken nyomjuk, Win11 pro legfrissebb 24h2 sima matatás mentes, céges csiribiri Noddal... BAROMSÁG-e, win10 re visszalépni IOT LTSC verzióra, nem igazán vagyok megelégedve win11 sebességével, (tudom nem 16.th gen I9-K a gépem
) és rettentően zavar ez sok baromság benne, copliot stb.. nekem ugye itt még a magok átkapcsolgatása miatt sem kell a Win11, továbbá azon kívül hogy bebootol a win11, még az intézőjét se használom semmire, mindenre külön progit használok, totalcommander, wacup, vlc, ftpprogi, office, nem irkálom le.. notepad++..stbstb.. Köszönöm, és bocsánat ha kicsit off a kérdés !!!! Gépcsere két év múlva esedékes, akkor már a legújabb intel gen lesz úgy is, ott már mindenképp fog kelleni magkapcsolgatások miatt a Win11.
-
-
degec
senior tag
Tiszteletem! 32gb ramom van, 9gen i5, átlag ofiszos gépbe..ennek fényében kérdezném a memória tömörítést nem lehetne kikapcsolni? érnék el vele valamit? [link] Köszönöm választ szépen !!
-
degec
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
[link] alsó a default w11 vastagság felső az win10-é
-
degec
senior tag
-
degec
senior tag
köszi a paccsot
De amúgy mi volt a terv a start menü vastagítással?
a hasznos munkaterület csökkentése? dátum kiírása az oszt fontos..
kérdezem ezt úgy hogy nekem a windows 3.1 óta csak egy keretrendszer, héLLYY ami működteti a gépemet, és semmit nem használok belőle, mert mindent helyettesítek számomra értelmes programokkal, Totálkommandó, Wacup, stb hatezer utiliuty.. asztalra kirakva fele, onnan indítom azt helo.
ezt az évek óta való fingreszelést nem is értem, ez a felhasználói élmény fokozása.. troll off nyilván.. -
degec
senior tag
Tiszteletem,
Csak engem zavar a w11 tálca vastagsága? nekem rohadt vastag, és úgy tűnik csak a dátum+óra kettős miatt vastag más miatt nem, 21-esUW-s monitoron és 15:6 os fhd laptopon nekem zavaró marhára. regedites mutatvány elég ótvaros megoldás erre más nem lesz ? köszi hátha valaki..
-
degec
senior tag
Tiszteletem, Windows tálcának a vastagsága nekem marha sok. hogy és hol lehetne ezt vékonyabbra venni? Segítsetek már pliz.. köszönöm szépen..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az azé bohócka kategória kb.. kipróbálom, tudom hogy újra telepítés van..10-el jobban szántott a cucc.. köszi azért..
) és rettentően zavar ez sok baromság benne, copliot stb.. nekem ugye itt még a magok átkapcsolgatása miatt sem kell a Win11, továbbá azon kívül hogy bebootol a win11, még az intézőjét se használom semmire, mindenre külön progit használok, totalcommander, wacup, vlc, ftpprogi, office, nem irkálom le.. notepad++..stbstb.. Köszönöm, és bocsánat ha kicsit off a kérdés !!!! Gépcsere két év múlva esedékes, akkor már a legújabb intel gen lesz úgy is, ott már mindenképp fog kelleni magkapcsolgatások miatt a Win11.