Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Mozgalmas hétvége volt.
Ez a StessTest nem tett jót a játéknak, rengeteg problémám volt. Egyrészt a lagg, borzalom volt. Szombaton másodpercekre megállt a játék. Chaten is mentek a jó dumák ezzel kapcsolatban
Aztán vasárnap délelött, teleportálni szerettem volna a házamhoz, erre a játék nem töltött be. Kiléptem, újrapróba, de akkor sem. Órákig ez volt a helyzet. Aztán késő délután sikerült belogolnom. Írták mások, is hogy náluk is ez a helyzet.
Este pedig szintezés közben, az egyik quest közben felakadtam egy terepgyárba. Konkrétan úgy nézett ki, mint ha feldöfött volna egy szikla
Mókásan nézett ki, sajnos csak az aktuálisan beállított bind pointhoz kellett vissza teleportálnom, hogy megoldódjon a probléma.De azért nem telt annyira rosszul ez a pár nap. Sikerült a lvl30-at elérnem. Nem is gondoltam volna, hogy siekrülni fog. Pedig nem is játszottam sokat. El is gondolkodtam rajta, hogy a szintezés nagyon gyorsan megy. Nem emlékszem már kristály tisztán de WoW-ban talán nem lehetett ilyen gyorsan szintezni. Ezzel az lehet a baj, hogy ha kevés lesz az endgame tartalom, akkor hamar rá fognak unni az emberek. Rengeteg magyar csatlakozott a guildhez, gondolom ők stresstest-re kaptak csak hozzáférést. Kár, mert ez a brutális lagg nem könnyítette meg szerintem a hétvégén kezdők dolgát sem.
Addig, amíg a main karimmal nem tudtam beloginolni, indítottam végre egy Human Medic-et. (Eredetileg is azt szerettem volna, csak valami véletlen folytán lett Warriorom
) És nagyon tetszik, lehet ha elérem a 32-es szintet a Warriorral, akkor húzom inkább a Medic-et. Megnéztem a másik kezdőterületet is, ami sokkal szebb mint ahol a Warriorral kezdtem (az Northern Wilds volt, a havas, hegyes kezdőzóna). lvl6-ig húztam a Medic-et, de azzal jobban nézelődtem, fedezgettem vel a világot. Most már nyugodt vagyok, biztosan meglesz a lvl32 Warriorral, és így nem tesznek majd ki a bétából. Most elkezdem ténylegesen élvezni a játékot, nem csak rohanni 
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- Revolut
- Google Pixel topik
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Óra topik
- Apple MacBook
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) És nagyon tetszik, lehet ha elérem a 32-es szintet a Warriorral, akkor húzom inkább a Medic-et. Megnéztem a másik