- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Mozgalmas hétvége volt.
Ez a StessTest nem tett jót a játéknak, rengeteg problémám volt. Egyrészt a lagg, borzalom volt. Szombaton másodpercekre megállt a játék. Chaten is mentek a jó dumák ezzel kapcsolatban
Aztán vasárnap délelött, teleportálni szerettem volna a házamhoz, erre a játék nem töltött be. Kiléptem, újrapróba, de akkor sem. Órákig ez volt a helyzet. Aztán késő délután sikerült belogolnom. Írták mások, is hogy náluk is ez a helyzet.
Este pedig szintezés közben, az egyik quest közben felakadtam egy terepgyárba. Konkrétan úgy nézett ki, mint ha feldöfött volna egy szikla
Mókásan nézett ki, sajnos csak az aktuálisan beállított bind pointhoz kellett vissza teleportálnom, hogy megoldódjon a probléma.De azért nem telt annyira rosszul ez a pár nap. Sikerült a lvl30-at elérnem. Nem is gondoltam volna, hogy siekrülni fog. Pedig nem is játszottam sokat. El is gondolkodtam rajta, hogy a szintezés nagyon gyorsan megy. Nem emlékszem már kristály tisztán de WoW-ban talán nem lehetett ilyen gyorsan szintezni. Ezzel az lehet a baj, hogy ha kevés lesz az endgame tartalom, akkor hamar rá fognak unni az emberek. Rengeteg magyar csatlakozott a guildhez, gondolom ők stresstest-re kaptak csak hozzáférést. Kár, mert ez a brutális lagg nem könnyítette meg szerintem a hétvégén kezdők dolgát sem.
Addig, amíg a main karimmal nem tudtam beloginolni, indítottam végre egy Human Medic-et. (Eredetileg is azt szerettem volna, csak valami véletlen folytán lett Warriorom
) És nagyon tetszik, lehet ha elérem a 32-es szintet a Warriorral, akkor húzom inkább a Medic-et. Megnéztem a másik kezdőterületet is, ami sokkal szebb mint ahol a Warriorral kezdtem (az Northern Wilds volt, a havas, hegyes kezdőzóna). lvl6-ig húztam a Medic-et, de azzal jobban nézelődtem, fedezgettem vel a világot. Most már nyugodt vagyok, biztosan meglesz a lvl32 Warriorral, és így nem tesznek majd ki a bétából. Most elkezdem ténylegesen élvezni a játékot, nem csak rohanni 
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gumi és felni topik
- Gurulunk, WAZE?!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Linux kezdőknek
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Linux felhasználók OFF topikja
- Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) És nagyon tetszik, lehet ha elérem a 32-es szintet a Warriorral, akkor húzom inkább a Medic-et. Megnéztem a másik