Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Mozgalmas hétvége volt.
Ez a StessTest nem tett jót a játéknak, rengeteg problémám volt. Egyrészt a lagg, borzalom volt. Szombaton másodpercekre megállt a játék. Chaten is mentek a jó dumák ezzel kapcsolatban
Aztán vasárnap délelött, teleportálni szerettem volna a házamhoz, erre a játék nem töltött be. Kiléptem, újrapróba, de akkor sem. Órákig ez volt a helyzet. Aztán késő délután sikerült belogolnom. Írták mások, is hogy náluk is ez a helyzet.
Este pedig szintezés közben, az egyik quest közben felakadtam egy terepgyárba. Konkrétan úgy nézett ki, mint ha feldöfött volna egy szikla
Mókásan nézett ki, sajnos csak az aktuálisan beállított bind pointhoz kellett vissza teleportálnom, hogy megoldódjon a probléma.De azért nem telt annyira rosszul ez a pár nap. Sikerült a lvl30-at elérnem. Nem is gondoltam volna, hogy siekrülni fog. Pedig nem is játszottam sokat. El is gondolkodtam rajta, hogy a szintezés nagyon gyorsan megy. Nem emlékszem már kristály tisztán de WoW-ban talán nem lehetett ilyen gyorsan szintezni. Ezzel az lehet a baj, hogy ha kevés lesz az endgame tartalom, akkor hamar rá fognak unni az emberek. Rengeteg magyar csatlakozott a guildhez, gondolom ők stresstest-re kaptak csak hozzáférést. Kár, mert ez a brutális lagg nem könnyítette meg szerintem a hétvégén kezdők dolgát sem.
Addig, amíg a main karimmal nem tudtam beloginolni, indítottam végre egy Human Medic-et. (Eredetileg is azt szerettem volna, csak valami véletlen folytán lett Warriorom
) És nagyon tetszik, lehet ha elérem a 32-es szintet a Warriorral, akkor húzom inkább a Medic-et. Megnéztem a másik kezdőterületet is, ami sokkal szebb mint ahol a Warriorral kezdtem (az Northern Wilds volt, a havas, hegyes kezdőzóna). lvl6-ig húztam a Medic-et, de azzal jobban nézelődtem, fedezgettem vel a világot. Most már nyugodt vagyok, biztosan meglesz a lvl32 Warriorral, és így nem tesznek majd ki a bétából. Most elkezdem ténylegesen élvezni a játékot, nem csak rohanni 
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- Projektor topic
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Metal topik
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) És nagyon tetszik, lehet ha elérem a 32-es szintet a Warriorral, akkor húzom inkább a Medic-et. Megnéztem a másik