Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Mozgalmas hétvége volt.
    Ez a StessTest nem tett jót a játéknak, rengeteg problémám volt. Egyrészt a lagg, borzalom volt. Szombaton másodpercekre megállt a játék. Chaten is mentek a jó dumák ezzel kapcsolatban :)
    Aztán vasárnap délelött, teleportálni szerettem volna a házamhoz, erre a játék nem töltött be. Kiléptem, újrapróba, de akkor sem. Órákig ez volt a helyzet. Aztán késő délután sikerült belogolnom. Írták mások, is hogy náluk is ez a helyzet.
    Este pedig szintezés közben, az egyik quest közben felakadtam egy terepgyárba. Konkrétan úgy nézett ki, mint ha feldöfött volna egy szikla :) Mókásan nézett ki, sajnos csak az aktuálisan beállított bind pointhoz kellett vissza teleportálnom, hogy megoldódjon a probléma.

De azért nem telt annyira rosszul ez a pár nap. Sikerült a lvl30-at elérnem. Nem is gondoltam volna, hogy siekrülni fog. Pedig nem is játszottam sokat. El is gondolkodtam rajta, hogy a szintezés nagyon gyorsan megy. Nem emlékszem már kristály tisztán de WoW-ban talán nem lehetett ilyen gyorsan szintezni. Ezzel az lehet a baj, hogy ha kevés lesz az endgame tartalom, akkor hamar rá fognak unni az emberek. Rengeteg magyar csatlakozott a guildhez, gondolom ők stresstest-re kaptak csak hozzáférést. Kár, mert ez a brutális lagg nem könnyítette meg szerintem a hétvégén kezdők dolgát sem.
    Addig, amíg a main karimmal nem tudtam beloginolni, indítottam végre egy Human Medic-et. (Eredetileg is azt szerettem volna, csak valami véletlen folytán lett Warriorom :D ) És nagyon tetszik, lehet ha elérem a 32-es szintet a Warriorral, akkor húzom inkább a Medic-et. Megnéztem a másik kezdőterületet is, ami sokkal szebb mint ahol a Warriorral kezdtem (az Northern Wilds volt, a havas, hegyes kezdőzóna). lvl6-ig húztam a Medic-et, de azzal jobban nézelődtem, fedezgettem vel a világot. Most már nyugodt vagyok, biztosan meglesz a lvl32 Warriorral, és így nem tesznek majd ki a bétából. Most elkezdem ténylegesen élvezni a játékot, nem csak rohanni :)

Új hozzászólás Aktív témák