Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Számora ez egy csöppet sötét folt, és talány,,,,mert ha emlékezetem nem csal, (és innentől azért inkább kérdéseknek vegyük a kijelentéseimet) mintha Abu85 irta volna régebben hogy az UNreal motor nem támogatja az élsimítást...(volt valami játék minek kapcsán ez felmerült, hogy miért nem lehet rákényszeríteni) Már nem emléxem melyik gamma volt az, de tudom hogy UNreal logó jött be ott is a játék előtt....Telt mult az idő, és nemrég felraktam a B.I.A Hells Highway-t (eddig nem is foglalkoztam vele, a nagy hype ellenére sem) kiderült játék közben, hogy ugyan a játékban nincs élsimi funkció, de CCC-ből olyan gyönyörüen lehet szabályozni mind az élsimítást mind pedig az AF-et hogy majdenm a székről estem le a gyönyörtől...Pedig UNreal logó fogad ott is....MOst itt van ez a "fostalicska"
És hiába erőltetem CCC-ből semmit nem csinál...
Tudom ez nem az a fórum de valami hozzáértő magyarázat,,,,, vagy valaki aki helyesbitené a soraimat, hogy tisztábban lássak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Asztalos klub
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És hiába erőltetem CCC-ből semmit nem csinál...