Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Számora ez egy csöppet sötét folt, és talány,,,,mert ha emlékezetem nem csal, (és innentől azért inkább kérdéseknek vegyük a kijelentéseimet) mintha Abu85 irta volna régebben hogy az UNreal motor nem támogatja az élsimítást...(volt valami játék minek kapcsán ez felmerült, hogy miért nem lehet rákényszeríteni) Már nem emléxem melyik gamma volt az, de tudom hogy UNreal logó jött be ott is a játék előtt....Telt mult az idő, és nemrég felraktam a B.I.A Hells Highway-t (eddig nem is foglalkoztam vele, a nagy hype ellenére sem) kiderült játék közben, hogy ugyan a játékban nincs élsimi funkció, de CCC-ből olyan gyönyörüen lehet szabályozni mind az élsimítást mind pedig az AF-et hogy majdenm a székről estem le a gyönyörtől...Pedig UNreal logó fogad ott is....MOst itt van ez a "fostalicska"
És hiába erőltetem CCC-ből semmit nem csinál...
Tudom ez nem az a fórum de valami hozzáértő magyarázat,,,,, vagy valaki aki helyesbitené a soraimat, hogy tisztábban lássak?
-
twine
veterán
Osztom a véleményt! Ez egy "fostalicska"
De ez csak a saját véleményem...hiszen van akinek meg tetszik... Nekem már pár éve nem jönnek be az ilyen "GTA jellegű" játékok! Azt még hozzátenném hogy lehet hogy pár küldetést még meg is csináltam volna ha lehetne élsimitást nyomni a játékra...de számomra az még valami "ócska" amikor 1920-ban is olyan recék vannak a játékban hogy nem látom az akciót tőle....
Izlések és pofonok, nekem alap 2009-ben hogy legyen élsimítás....és nem azért hogy teszteljek,,hanem azért mert évek óta hozzászoktam....zavar, idegesit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Macrodroid
- Milyen monitort vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Rode videomic GO mikrofon
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És hiába erőltetem CCC-ből semmit nem csinál...