- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Mi az elfogadhato default erteke a MySQL
max_user_connections
beallitasnak egy tarhelyszolgaltatonal? Most furdunk egy olyannak hogy 6 (!), igen HAT darab kapcsolat van engedelyezve a felhasznalonk szamara, es hat ez eleg keveske, mivel vannak combosabb lekerdezesek, es a felhasznalok szama no, igy ez hamar ledobja a biciklirol a lancot. A szolgaltato szerint ideje VPS-re koltozni, szerintem meg ez egy rossz vicc, ilyet utoljara kb 10 eve lattam, amikor meg balfasz voltam, es nem zartam az adatbazis kapcsolatokat, aztan 10.000 db utan elszallt. Az egy ingyenes tarhely volt, ez 30k. Javitsatok ki ha tevedek, de szerintem ez kritikan aluli.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest