Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
ha a böngésző által odatettre gondolsz, akkor természetesen igen. Ha egy olyanra gondolsz, amihez a window.close parancsot kellene használni, akkor azt előszor neked kell odatenni.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
sz.j
nagyúr
válasz tkazmer #1193 üzenetére
<a href="javascript: window.close"></a>
vagy ha front page-el írod be a paramétereket, akkor csak "javascript: window.close" urlnek.Köszi az segítséget, de lenne egy kérdésem.
Ezeknél a kódoknál a jobb felső sarokban megjelenik a "jólismert" x (Bezárás) is?[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
tkazmer
addikt
beágyazni szeretnéd, vagy azt, hogy a felhasználónak megnyíljon egy, a gépén telepített media player, és lejátsza?
előbbi esetben egy sima hivatkozás a videóra, második esetben pedig itt egy kódgenerátor, ez a legegyszerűbb talán[link]úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Asador
tag
Sziasztok!
Hogyan tudok videot feltenni egy sima HTM weboldalra, úgy, hogy ha rákattintanak le is játsza. Mint a képeknél rákattint és új lapon nagyban megjelenik a kép.
Igen alapszinten csinálgatom szóval ha van egyszerű megoldás azt kérem!Köszönöm.
Ja ide kéne betenni valahova: http://fafaragomuhely.freeweb.hu/
-
tkazmer
addikt
válasz DeviL-B #1192 üzenetére
most egy elsőre ezt találtam:
[link]
esetleg ez
[link]
ez utóbbi egy itteni fórumtéma, és mivel nem látom benne a hszeidet, tippelek, nem használtál keresőt
tehát jól jöhet a google, és akár a prohardver saját keresője is(vagy it.news-é, mobilarena-é, és logout-é, ha nem prohardver néven találtál az oldalra)úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
front page-el tudsz forrást szerkeszteni, a linkedhez írd oda, hogy target="_blank" . Az ablak ugyan nem lesz méretezett(ahhoz a javascriptes window.open() kellene, de azt meg általában blokkolják a pop-up blokkerek).
bezáráshoz egy egyszerű hivatkozás:
<a href="javascript: window.close"></a>
vagy ha front page-el írod be a paramétereket, akkor csak "javascript: window.close" urlnek.úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
DeviL-B
tag
Sziasztok!!
Megpróbálkozom itt is
Weboldalon meg szeretném jeleníteni a webkamera képét (álló, mozgó).
Ebben tudna valaki segíteni??Delphiben is próbálkozom, de ha weboldalon összejönne, az lenne a tuti
Előre is köszönöm
EGYEDI, Igényes Torrent Tracker eladó!!!!!!! Intel Core2Duo E4500 , Gibabyte P35-DS3, 4Gb KingMax DDr2/800Mhz, Galaxy GeForce 8800GTS 320Mb, 450W Chieftec, Philips 190WV 19" 5ms Wide LCD, Acer Aspire 5315 Notebook.
-
sz.j
nagyúr
Mivel sajnálatos mód nem értek a kódíráshoz (Front Page progit használok), ezért egy kis segítségre lenne szükségem.
A honlapomon szeretnék egy olyan hivatkozást csinálni, hogy ha ráklikkelek akkor egy kisméretű ablak nyíljon meg (tehát a kiinduló oldal háttérben látszik), amin bármi lehet, de a bezárásához szükség lenne a jobb felső sarokba egy gombra (x) is.
Ezt hogy tudnám megcsinálni (lehetőleg Front Page-val)?
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
félisten
Gave: Köszi szépen a linkeket!
tkazmer: Okkay, elsőnek elég, de miután letöltöm, hogy adom meg neki, hogy azokat használja, amiket én csináltam. Tulajdonképpen ez lenne a fő kérdés.
Gh0sT: A better Gmail-t már próbáltam. Nem tetszik, de most, hogy mondod, lehet, hogy azt fogom átírni, ha van rá mód.
Köszi mindenkinek!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
tkazmer
addikt
css-hez meg talán microsoft expression web-et. De ahogy előttem írták, valóban valami szimpla szövegszerkesztő a leginkább használatos, a notepad-nél azért talán komolyabb(azt már csak a tényleg profi, egyetlen hiba nélkül programozók használják, akiknél nem számít, hogy éppen hányszázadik sorban lehetne egy adott hiba), mondjuk a notepad++.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tothm
őstag
Lehet hogy hülye kérdés de szerintetek a profi honlapkészítő cégek milyen progit használnak honlapkészítésre?
-
Gh0sT
addikt
Firefoxhoz van extension, Better Gmail néven. Ebben találsz 3-4 beépített skint. Szerintem kiindulásnak nem rossz.
[ Szerkesztve ]
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
félisten
válasz DeltaPower #1181 üzenetére
Na jó, oké, azért nem nulla, de pl. CSS-t még sosem használtam.
Alapszintem azért megy, meg írtam már javascriptet is, de magamtól nem vágom, hogy merre induljak el.
Miért olyan durva munka?
És mit értesz azalatt, hogy átirányítás? Egy másik weblapon elkészítem a kívánt HTML-es felületet, és abba töltögetem be a gmail által szolgáltatott adatokat, vagy hogy?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
hm, hát, nulla html-css ismerettel szerintem inkább ne is kezdj neki. amúgy is elég durva munka lenne át-skinezni a gmailt, abban sem vagyok biztos, hogy átirányítás nélkül egyáltalán lehetséges.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Asador
tag
közben megoldódott atz hiszem....bocs
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Egy elég buta kérdéssel állok elétek:
A gmail felületét szeretném teljes egészében átalakítani. Olyasmi külsőt szeretnék, mint amilyen a citromail-nek van. Csak egy skin-t akarok valahogy ráhúzni, átrendezni nem feltétlenül szeretném.
Erre van valamilyen lehetőségem? Az lenne a tökéletes megoldás, ha minden gépről működne (pl. egy másik weboldalon keresztül), de végsősoron az is megfelelő lenne, ha az én gépemen menne. Az operának meg lehet adni oldalankénti CSS használatot, és gondolom a Firefox-hoz is találok valamilyen kütyüt.
A lényeg a gmail felépítésének megértése lenne. Sajna HTML-hez és CSS-hez közel nulla hozzáértésem van. Ha tudtok mutatni egy irányt, amin elindulva minél elöbb elérek a célomhoz, akkor ne fogjátok magatokat vissza!Köszi!
-
DeltaPower
addikt
válasz tkazmer #1177 üzenetére
ezt én se értem, meg hogy minek kell szaporítani a kódot a br divekkel... sztem inkább az inputnak alsó margin, és egy classba betenni a texteket, hogy a submitra, checkboxra, stb ne alkalmazódjon
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
tkazmer
addikt
Eloszor is azt javaslom, hogy a textfield szelesseget ne css-ben add meg...Hasznald inkabb a size -t
miért jobb megoldás ez, mint a css-ben megadni, hogy milyen széles?úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Rang3r
csendes tag
válasz #57018880 #1174 üzenetére
Hello.
Eloszor is azt javaslom, hogy a textfield szelesseget ne css-ben add meg...Hasznald inkabb a size -t - egyenesen a html kodban, a magassagot lehet css-ben is, de height vagy margin-bottom helyett javaslom, hogy hasznald a padding-bottom -ot.
Probald ki igy:
<html>
<head>
</head>
<body>
<form name="" action="" method="">
<input type="text" name="input1" size="10" />
<div class="br"></div>
<input type="text" name="input2" size="10" />
<div class="br"></div>
<input type="text" name="input3" size="10" />
<div class="br"></div>
</form>
</body>
</html>A css pedig igy nezne ki:
input {
background: url(i/input.jpg) no-repeat;
padding-bottom: ...px /* ezzel allitod a textfield magassagat */
border: none;
float: left;
font-size: 10px;
font-family:Arial,sans-serif;
color: #446378;
}.br {
clear:both;
padding-bottom:8px;
}a .br csupan a sortorest vegzi, azert hasznaltam igy, hogy css-bol meg tudjam hatarozni mennyi legyen a tavolsag a ket input kozt.
P.S.: Ha a roviditett formakat hasznalod (pl. margin, padding stb) vigyazz, hogy az ertekek mindig az ora jarasaval megegyezo iranyban kovetkeznek (vagyis: top, right, bottom, left).
Remelem segitettem. Minden jot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintetek az nagyon paraszt megoldás ,hogy csinálok egy layert :
<div id="Layer_formnak"> form + textfieldek </div>
...ráteszem a formomat és a kép fölé illesztem ???ha vki tud jobbat pls írja le...scriptel ,ha lehet.. köszi szépen!
-
törölt tag
Hali, még mindig itt a textfieldek-el szenvedek vki segitsen pls...egymás fölött lenne a 2 textfield köztük pedig 8px kellene ,hogy legyen ,de sehogy nem tudom állitani őket ,hogy közelebb legyenek egymáshoz...
Mod: Ahh sorry benéztem a margókat...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vakondka #1170 üzenetére
Igen régen sokszor futottam ebbe a hibába, hogy olyan betűtípust használtam ami valsz kevés usernek volt meg...mostanság Verdana-t használom legtöbbször asszem ez is alapkészlethez tartozik...
...egyébként hallottam olyan megoldásról is (vmi script) ami automatikusan letölti a felhasználonak a betűtípust..feltéve ,hogy engedélyezi...
-
vakondka
őstag
válasz #57018880 #1169 üzenetére
csak egy jó tanács
érdemes "általános" karakterkészletet megadni, mint pl: Arial, times, courier, mert ezek elvileg a felhasználók gépén szinte biztos, hogy fent vannak.
viszont ha valakinek nincs a gépén telepítve az általad beállított karakterkészlet (Century Gothic), akkor az alapértelmezett fog megjelenni a gépén, ami teljesen másképp néz, mint ahogyan tervezted.
vagyis jó eséllyel annyi féleképpen fog megjelenni, ahány felhasználó...esetleg érdemes ilyesmivel próbálkozni:
form .input {
background: url(i/input.jpg) no-repeat;
width: 81px;
height: 14px;
border: none;
float: left;
margin: 8px 0 0 4px;
font-size: 10px;
font-family:Arial,sans-serif;
color: #446378;
}https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
-
tkazmer
addikt
válasz #57018880 #1165 üzenetére
az egész egy div, ahol a megfelelő helyre beállított szövegdobozoknak beállítod a grafikából kivágott hátteret háttérként(
background-image: url('elérési út');
)
-
törölt tag
Sziaztok ... láttam néhány oldalon ,hogy a beléptetős résznél grafika volt az input boxok "felett"...az lenne a kérdésem ,hogy azt hogyan kell megcsinálni úgy ,hogy be tudják írni a felhaszn nevet és jelszót?
ez lenne a kép vagyis egy része
a rendszer úgy van beállitva ,hogy 15 karaktert mutat és 25 a max amit be lehet írni...,ha ez számít vmit
...illetve letöltöttem egy php szkriptet ,de elég komplex még a tudásomhoz...,ha vki tud vmi könnyen konfigolható és használható beléptető rendszert akkor ossza meg legyen szives...flash-en kívül majdnem minden jöhet ...roszzul magyarázok remélem a lényeg lejön, a segitséget előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
lordring
aktív tag
válasz vakondka #1161 üzenetére
Szia! Köszi! Már alakul, itt van: [link]
Csak az ékezetes betűk meg a betűforma nem oké még.Most ez a kód:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title> üdvözlet Zolitól</title>
</head><body>
Boldog és Békés Karácsonyt Kívánok!
<br /><object width="550" height="400">
<param name="movie" value="cottage2.swf">
<embed src="cottage2.swf" width="825" height="600">
</embed>
</object>
<br /></body>
</html> -
vakondka
őstag
válasz lordring #1160 üzenetére
Szia,
Ehez nem kell program, csak mentsd el ezt index.html fájlnak:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title> Weblapom címe</title>
</head><body>
Ide jöhet a sok szöveg.ide jön az egyik flash kódja:
<object width="550" height="400">
<param name="movie" value="valami1.swf">
<embed src="valami1.swf" width="550" height="400">
</embed>
</object>
<br />
még egy flash:
<object width="550" height="400">
<param name="movie" value="valami2.swf">
<embed src="valami2.swf" width="550" height="400">
</embed>
</object>Szövegek vége
</body>
</html>----------------------------------------------------------------------------------
Természetesen a flash fájlnevét és méreteit változtatsd meg, hogy jó legyen.
Töltsd fel a két flash fájlt és az index.html fájlt és kész !https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
lordring
aktív tag
Sziasztok! SOS kellene nekem egy olyan progi, amivel egy egyszerű weblap elkészíthető, amely a következő elemeket tartalmazná:
- Sima szöveg
- SaveFlash-sel elmentett flash animáció (2 db swf fájl) -
SEK3
tag
válasz DeltaPower #1158 üzenetére
köszi, tényleg - nekem a tinyMCE lett a befutó
a teljesség kedvéért, ha kell valakinek kell, innen letölthető az ingyenes szkript (javascript alapú) -
DeltaPower
addikt
-
SEK3
tag
hali,
Szeretném, a az üzenőfalamra írt üzenetet lehetne formázni - ugye itt a PH-n is lehet... ennyi funkció nekem is bőven elég lenne, csak jó lenne, ha egyből mutatná (mint az msn myspace-en). Azthiszem amit akarok, az MS termék meg valami aspx-re épülő nyavaja - ha valaki tudja honnan lehet letölteni ilyet, az legyen olyan segítőkész, hogy belinkeli ide nekem... köszi
-
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Most kell először csinálnom egy domain reget+tárhely vásárlást.Melyik szolgáltatót ajánlanátok?Ne a legdrágábbat,de azért lehessen használni sebességileg.Ja, és szeretem a frame oldalakat,ugyhogy jó lenne,ha nem lenne tiltva...
Köszi! -
DeltaPower
addikt
huhh... hát ha semmilyen szinten nem tudsz programozni, akkor elég nehéz lesz... kezdésnek talán a "PHP 24 óra alatt" című könyvet ajánlanám.
-
Ala
tag
válasz DeltaPower #1145 üzenetére
Azt hogy kell?Annyira nm értek hozzá.Van valami gyorstalpaló?
-
DeltaPower
addikt
mindkét feladatra létezik többféle megoldás, de egy közös van bennük: sajnos (?) programozni kell.
én személy szerint a php-t ajánlom."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Ala
tag
válasz DeltaPower #1143 üzenetére
A másodikat úgy gondoltam ha van egy jegyzet tömb aminek a szövege gégülis be van linkelve az adott html-be.És nem kell külön hozzányúlni.Tehát az oldal azzal változik miszerint a hegyzettömb szövegét, mindez weblapszerkesztő nélkül.
A harmadiknál én is gondoltam hogy nem lehet csak DW-el megcsinálni.A tippet köszi.Mindezek mellet tudnál valmai ilyen cuccot ajánlani?
-
DeltaPower
addikt
második: megnyitod jegyzettömben, átmásolod a szöveget DW-be, és úgy formázod ahogy neked tetszik.
harmadik: ezt csak DW-ből nem tudod megoldani, mindenképpen valami szerver oldali program kell. ja és legalább egy beirkálós kódellenőrző legyen benne, mert a robotok telinyomják reklámmal.
-
cucka
addikt
az oldal neve mellé szeretnék berakni egy kis ikonképet
ehhez kell egy .ico formátumú kép, amit szinte bármelyik képszerkesztő programmal elő tudsz állítani. a file neve legyen favicon.ico . ha ezt feltöltöd a webszerverre a html-jeid mellé, akkor kész is vagy.
ha alkönyvtárakba is raksz html fileokat, vagy egyszerűen csak el szeretnéd rakni az ikont mondjuk a képek közé, akkor a html file head részébe a következőt rakd be:<link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon" />
a href értéke nyilván az ikonra mutat.
-
Ala
tag
Hali!
Még aránylag kezdő vagyok a témában amit edig csináltam az oldalon az Dreamweaver-rel van, ha megoldható akkor maradnék is annál.
Az egyik problémám (az egyszerübbik), hogy az oldal neve mellé szeretnék berakni egy kis ikonképet mint pl a PH oldalánál az embléma.Ezt hogyan lehet megoldani?
A másik,azt hogyan lehet megoldani hogy van egy txt és ami abba van szöveg az az oldalon megjelenik úgy mintha azt csak simán beírtam volna és formázni is lehessen.Ez mindenképpen Dreamweaverrel kéne.
A harmadik problémám (ami már bonyolultabb), hogy egy üzenőfalat szertnék az oldalra.Valami egyszerű kellene.Nem baj az ha nm kell regisztrálni sőt jobb lenne egy olyan, max annyi h valami nevet keljen megadni, de az sem fontos.
Remélem tudtk segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
válasz gardener #1138 üzenetére
mit ajánlotok egy kezdőnek?
hát ha komolyabban szeretnél foglalkozni a témával, akkor html/css tutorialok és a w3schools-on található referencia olvasgatását.szvsz ezek a wysiwyg szerkesztők sz*rra sem jók. mindegyik tele van a gagyi púderrel, de ha valami igazán jót akarsz alkotni, akkor úgyis neked kell megírni a kódot, arra meg jó bármilyen szövegszerkesztő.
[ Szerkesztve ]
-
gardener
senior tag
Namo Webeditor-ról mi a véleményetek?
Elkezdtem vele a saját weboldalunkat.
Ha ezt nem, akkor mit ajánlotok egy kezdőnek?
-
félisten
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani egy nagyon egyszerűen kezelhető HTML szerkesztő progit? Jó lenne, ha ingyenes lenne, de ez másodlagos.
Egy középkorú hozzá nem értő úrnak kellene, hogy bővíteni tudja a HTML+CSS-t tartalmazó weblapját, amit elkészített már valaki.
Én a dreamweavert kissé bonyolultnak találom...Köszi!
-
cucka
addikt
válasz DeltaPower #1130 üzenetére
nem nyert, mert a böngészők a history-ből döntik el, hogy látogattad-e már az oldalt.
csinálj egy egyszerű oldalt egy linkkel mondjuk a prohardver.hu-ra. első megjelenítéskor már lila lesz a link, pedig még nem is kattintottál rá. -
sz.j
nagyúr
"... ami leellenőrzi az elkészített oldalt és jelzi a kódírás hibáit, valamint automatikusan javítja is azt. ..."
Pontosabban csak akkor ha akarom a javítás elvégzését is.
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
A honlapjaim készítéséhez a Front Page progit használok, ami "köztudottan" hibákkal és "össze szemetezve" készíti el az oldalak kódját.
Most ráraláltam a CSE HTML Validator Lite programra, ami leellenőrzi az elkészített oldalt és jelzi a kódírás hibáit, valamint automatikusan javítja is azt.Mivel nem tudok angolul egy hasonló, de magyar nyelvű progira lenne szükségen, hogy értsem is azt, hogy mit miért jelölt meg hibának.
Kérem, hogy aki tud ilyen magyar nyelvű progit, légyszi adja meg a linkjét vagy a nevét.
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
nem volt időm most kipróbálni, de ha a lejáratot kicsire állítod (vagy egyszerűen non-cache) akkor elvileg a következő munkamenetig tart csak a visited
-
Huma
addikt
Hát nem akar működni. Viszont észrevettem, hogy ha megfogom a fejléc alsó határát le tudom húzni ameddig akarom és úgy is marad amíg nem frissítem. Ilyet még nem is láttam honlapnál.
szerk: Amúgy ha a gépemről nyitom meg semmi gond, csak ha netről nyitom meg akkor lesz olyan.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
FishAir
senior tag
Hellótok.
Valahogy meg lehet azt oldani, hogy az a:visited visszaálljon alap állapotra mikor újra megnyitja az oldalt? Szal külön van állítva betűszín a már megtekintett linkeknek, és ezt kellene valahogy a user cashében resetelni.
Előre is kösz.
iDontcare
-
-
vancha2
aktív tag
Ezt a sort:
<table align="center" border="0" width="1124" height="34" bgcolor="black">
cseréld ki erre:
<table align="center" border="0" width="1124" height="34" bgcolor="black" id="menu">
Ezután a </head> elé szúrd be ezt:
<style type="text/css">
#menu {
margin-top:0px;
padding-top: 0px;
}
</style>Szerintem így működni fog, ha nem majd szólj. Egyébként minek teszi bele a program a body lezárása után azt a sok szart??
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Sziasztok!
Most csináltam egy honlapot és szeretném megkérdezni, hogy nem tudna e valaki valami megoldást arra, hogy az explorerben is jól jelenjen meg a fejléc.
Itt a cím ha valaki megszeretné nézni. honlap
Ja, és nem értek hozzá, az egészet Namo WebEditorral csináltam. Szóval szájbarágósan kéne ha lehet.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-
félisten
Heló!
A flash oldalak egymásba pakolása megoldható, de nem olyan egyszerű. A flash sokkal inkább egy program felépítésére hasonlít, mint egy weboldaléra.
Amennyiben a letöltött flash galéria pont olyan, amit szeretnél, akkor csinálj a már működő flash oldaladban egy üres mc-t, aminek pont akkora helyet hagysz, mint amekkora a letöltött flash oldal mérete pixelben, és töltsd be loadmovie-val az swf-et.
Ez esetben előfordulhat, hogy pár változónevet, hivatkozást át kell írnod.
Ha a letöltött oldalból csak egy rész kell, akkor valószínűleg még több pöcsölésre lesz szükséged, mert az actionscript-et össze kell hangolni a már meglévővel. Erre nincs recept, mert egy flash galéria megírására szinte végtelen variáció lehetséges.
Persze adódhat olyan eset is, amikor csak be kell raknod egyik flash-t a másikba, de erre elég kevés az esély.[ Szerkesztve ]
-
Dtomi
őstag
Hali! Lenne egy olyan lehet, hogy láma kérdésem hogy ebből az ingyenes lapból szeretném használni a galériát. letöltöttem a lapot de nem igazán tudom hogyan lehetne, már ha lehet kiműteni a galériát. És rátenni egy másik már meglévő flash alapra.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
Scytha
tag
Az extra.hu-n csináltam egy tárhelyet, az a problémám, hogy amit feltöltök oda FTP-n azt nem tudom, hogy hogyan tudom http-n elérni. Hiperhivatkozást szeretnék a honlapomon egy fájlra, de nem tudom megadni a http címet... Légyszi segítsetek nagyon fontos lenne!
-
félisten
Sziasztok!
Egy weboldalba szeretnék beilleszteni menüképeket, amik átlátszóak.
Ha png-be mentem, akkor FF, és Opera alatt szuper, de az IE szürke háttérrel ajándékoz meg.
Van erre valami megoldás?
Próbáltam GIF-be menteni, de:
- Ha Photoshop-al mentem el, akkor lebutítja a színeket 2-re, és így az élsimított felirat durván pixeles lesz.
- Ha Flash-ből mentem le, akkor nem lesz átlátszó. (Vicces, hogy png-be meg a photoshop nem tud rendesen átlátszóságot menteni a fless meg igen...)Bármilyen megoldásnak örülnék.
Köszi!
-
dany27
őstag
válasz #57018880 #1105 üzenetére
Van egy korna logóm szvsz azt tom használni csak egí gond vele hogy nem átlátszó háttéren van mágikus radirral ezt megoldottam de vannak benn olyan részek ahol csak 1px a fehér és az is látszik az meg mágikus radír nem szedi ki hiába állítom legkisebb küszöb szintre akko se egy PXet radiroz ki de ha kicsibe rakom bele tán annyira nem feltűnő!
Még egy kérdés azt hogyan tudom megcsinálni hogy ne az egész oldal töltődjön újra hanem csak egy rész ?
-
dany27
őstag
hello
már régóta gondolkodtam azon hogy a családom tulajdonában lévő Étterem&Panziónak kéne valami site csak eddig még nem volt hozzá kedvem csinálni...
Mondjuk nem vagyok valami nagy spíler az ilyen témában azért is kérdezek itt...
Valami logó vagy nem is tudom hogy hivják legyen inkább header szeresűgéget szeretnék csinálni!
Valami 5let kéne hogy mivel tudok könnyen és egyszerűen dolgozni ?
NavBart csinálok Xara-val de a logó az megfogott egy korona a tulajdonomban amit most is használok logó kénet az étlapokon és különböző szoró anyagok szerekesztésénél de ezt úgy gondolom hogy nem rakhataom csak őgy ki azt alá írni h xy valami frappánsabb kéne!Előre is köszi a tippeket!
-
félisten
cucka, tkazmer: Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest