Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://thewayinpripyathun.allalla.com/index.html"
scrolling="no" frameborder="0"
style="border:none; width:300px; height:80px"></iframe>
Az oldal pedig:
http://thewayinpripyathun.allalla.com
Köszönöm! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Betettem egy like gombot az oldalamra.Ha kedvelni szeretném, kiírja, hogy hiba, magyarázatként ezt a szöveget:
You can't post this because it has a blocked link.: The content you're trying to share includes a link that's been blocked for being spammy or unsafeody of an error/warning message. Title is: You can't post this because it has a blocked link.For more information, visit the Help Center.Mit kellene tennem?
Köszi!Ps:A szöveget megértettem, csak nem tudom mit tehetnék ellene...
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Statikus honlapot csinálok játék leírással, gányolok ingyenes játék mod leírással. Olyan ingyen tárhelyet keresek, ahol minimum 1gb tárhelyet ad, és stabilan elérhető. Most a http://swhu.tk/ ingyenes szolgáltatását használom, de sajnos komoly kimaradások vannak. Tudtok olyat ajánlani, ami megfelelne nekem? OKhost.hu-t ismeri valaki? Reklám frame nem gond.
Köszi!
-
dodopek
addikt
válasz Sk8erPeter #6238 üzenetére
Igen, én is eljutottam idáig, igaz a fórum admin panelján keresztül. Viszont szerencsére ennél a szolgáltatónál nem szabálytalan, ha valamit ftp-n feltöltök, és aztán direkt linkelem a fórumban. Szóval azt hiszem marad ez a tárhely.
Köszönöm minden fórumtársamnak a rengeteg segítséget, és okítást. Nevet szándékosan nem írok, de mindenki, aki már egyszer is segített a fórumon kérdezőknek, érezze magát kézenrázva. Jópáran vagyunk, akik a tudásuk jó részét a segítőkész emberektől szedték. Legyetek büszkék magatokra!
-
dodopek
addikt
Így? php info
-
dodopek
addikt
válasz Speeedfire #6235 üzenetére
Köszönöm! Már csinálom is.
-
dodopek
addikt
válasz Sk8erPeter #6230 üzenetére
Értem.Milyen kiterjesztésben csináljam? Sima txt jó?
Bár a dolog már tárgytalan lett, mert válaszolt a rendszegazda, és mint kiderült a max file méret 8mb, az időtúllépés pedig 30mp.
Azért ezt a php infót megtanulnám, hogy legközelebb tudjatok segíteni... -
dodopek
addikt
válasz Sk8erPeter #6227 üzenetére
Mivel nem ismerem az oldalt, és nem tudok angolul, azt hittem, hogy be kell oda írni az oldal címét, az meg majd kidobja az oldal php információit. Ezek szerint nem...
-
dodopek
addikt
válasz Speeedfire #6225 üzenetére
Hát, szerintem ez így marad.Legfeljebb majd szólok mindenkinek, hogy 8mb a maximum, amit fel lehet tölteni... Ami meg nagyobb lenne, azt majd feltoljuk a data.hu.ra, vagy én ftp-n keresztül, aztán meg linkelem, vagy ilyesmi...
-
dodopek
addikt
És találtam olyat is a php core listában, hogy max input time 30..., max execution time 30...
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz Sk8erPeter #6222 üzenetére
Az oldal a szgepszerelo.swhu.tk oldal, szóval a tárhely szolgáltató az swhosting.tk. Új szolgáltató, nincs egy hónapja, hogy elindultak.
Találtam egyí ilyen infót a php infóban, hogy post_max size: 8m. Ez esetleg okozhatja?Sajnos fizetős tárhelyre, vagy domainre esély sincs. Tudod milyenek az emberek.Nagyon jó, hogy van oldalunk, és van aki csinálja, de nehogy egy fillért is költeni kelljen rá...
A phpinfo oldalra beírtam a címem, de azt írta, hogy nem tudja megnyitni. Vagy én csináltam valamit rosszul?
-
dodopek
addikt
válasz Sk8erPeter #6219 üzenetére
Igazából változó. 5mb felfelé csinálja. De a 30mp-t kimértem. Ha megy mellette más adatforgalmazás is, akkor kisebb file-nál is csinálja. 10mb-t sosem tudok feltölteni, ráadásul1-2% eltéréssel mindíg ugyanannál a résznél szakad meg.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Phpbb3.0.11 fórumot telepítettem egy ingyenes tárhelyre. Minden flottul megy, egy dolgot kivéve. File feltöltésnél a feltöltés 30mp után megszakad, és a google crome ismeretlen hibával megszakad. Ez szerintetek szerver vagy fórum beállítási hiba lesz? Mert nekem minden kapcsolati idő ilyen 2-3000mp körül van beállítva(gyárilag)...
Köszi a választ! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Most kell először csinálnom egy domain reget+tárhely vásárlást.Melyik szolgáltatót ajánlanátok?Ne a legdrágábbat,de azért lehessen használni sebességileg.Ja, és szeretem a frame oldalakat,ugyhogy jó lenne,ha nem lenne tiltva...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest