- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
SimonYana #956 üzenetére
De figyeljetek már, most én is menjek az Asus eee pc topikjába sírni h az a szar nem jácca le a full hd videókat?!
Pedig, kijelzője van, hangja van, codec van rajta... oszt még se. lehet h azért mert nem az az elsődleges funkciója hanem a netezés, amit tökéletesen elvégez? !
Ez egy 5 colos pna/navigáció, szép képpel, és 800x480-as felbontással, ha erre a felbontásra konvertált filmet vagy képet néztek rajta, garantálom h nem fog akadozni, de ha ilyen 1920 x 1080 felbontásban néztek rajta , ne csodálkozzatok h akadozik, az nekem a régi első generációs 2 magos gépemen is akadozott... Aki filmeket is akar nézni vezetés közben az vegyen hordozható dvd lejátszót, aminek 7-10 colos a képe és arra találták ki.
Ez csak egy plusz funkció, nem pedig alapértelmezett..Nekem a navigáció sem akadozik, csak alternatív terveztetésnél, ahol egyszerre 3 féle utat tervez...
Akinek akadozik, az valamit nagyon elqrt!
Bocsi, de már nem bírtam ezt a siránkozást, ami most itt megy..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged