Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Pont a Titanicus regény után kiábrándító az, hogy pl nincsenek lehetőségek arra, hogy bizonyos részeit lehessen lőni az ellenséges gépnek (löveg, fegyverkar, reaktor, törzs, lábak, stb).
Ha a táblás hp-alapú akkor értem, hogy ez köti őket, de ettől még röhejesnek hat.
A farkasszemes nézés meg valahogy nem jött át amikor (a játékbeli arányokat nézve) kb 50 méterre állhat egymástól a két gép, lecövekelve, és lőnek... Tudom, biztos én akarok sokat, meg nekem nagyobb ennél az ingerküszöböm és akkor szoc.probléma, de ez így ebben a formában édeskevés. Még a Gothic Armada-ban is lehet úgy lőni, hogy közben a hajót kitérésre irányítjuk, az is táblás alapján van, és nem hat idiótának, hogy a két hajó lebetonozva van egymással szembe.
(hogy csak a regénynél maradjunk, ott nem ritkán km-ekről ment a tűzharc, amikor pedig közel kerültek ment a taktikázás, oldalazás, épület közé bújás fedezékként... ha már vizuálisan akarom bemutatni, akkor pl ez a tréler áll hozzám közelebb)Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest