Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
anubys1984
üzenetére
Nem tudom mióta nem nyomtad, de amik nemrég jöttek:
- Jött Octavia prime,
- Aztán a Corpus proximával teljesen átvariálták a Railjacket
- Call of the Tempestarii-val tovább reszelték a Railjack-et, meg jött Sevagoth ami egy közepesen használható frame, egy egész jó questtel.
- Aztán jött Gara prime
- Most meg a Sisters of parvos - Corpusos Lichekkel és az ő fegyóikkal, + robot kutyákkal. Meg fel is gyorsították a lichek farmolását. Jött 3 új kuva weapon is, de itt nem tudom, hogy gyorsult-e a murmur farmolás, mert a frissítés óta nem öltem kuva lichet. Ami meg a legnagyobb változás, hogy a melee kapott egy nagyon nagy nerfet. Kijött egy kavaii stílusú frame: Yareli egy k-drive-os questtel amit inkább hagyjunk is. (az a quest, h trükközni kell mellette meg kapsz egy totál sablonos sztorit képregény formában) Magát a framet nem játszottam, mert még gyártódik, uh arról nem tudok nyilatkozni.Szóval inkább grindos motyók jöttek.
17-én tennocon. Hátha mostmár kapunk dátumot is a duviri-hez amit már 2 éve belengettek...
Szerintem ott lesz majd nagyobb sztori update.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ott lesz majd nagyobb sztori update.