Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ribi

nagyúr

válasz 5150head #9055 üzenetére

Steam bejegyzések alapján 14-ben játszottam vele, akkor még nem volt focus. Jóval több fram meg cuccom volt, csak gondolom a sok változtatás mellett meghagytak x darabot mindenből.
    Nem írtad hogy nézzek videókat, de kell(vagy wikit ovlasni), mert amúgy mint zs+1 alkalommal írtam, nincs elmagyarázva nagyon sokminden.
    Akkor játszottam "sokat" minden bolygó meg legtöbb node alapból megvolt.
    Egész idáig nem volt semmi gondom, csak most hirtelen megugrott a nehézség és mivel kell használni az operátort, ami 0-n van, így levágnak seperc alatt.
    Mint zs+2 alkalommal, nem a sok ratalommal van a gond.
    Játszottam pár MMOval és nem szokott semmi gond lenni, mert mint elmondtam, normális tutorial van minden új rendszerhez, itt ilyen nincs.

Értem hogy már megszoktad a rendszert és minden "egyértelmű", de mint új játékos ez a neszesemmi 0 bemutatás mindenhez, ez siralmas.
    Ismétlen nem a sok ratalom a gond, hiába írod minden alkalommal.

khalox: MR10-nél vagyok, 8-ról indultam most. A slotok szűkössége nem a legjobb dolog, de hát valahogy majd próbálom növelni. Éreztem, hogy valamikor lesz majd egy pont ahol farmolni kell, csak 5letem sem volt hogy mit is kellene csinálni, mi az ami "side content" ha egyáltalán van, vagy úgymond mindennel is kell foglalkozni, mert valahol kelleni fog.
    Nehézség is eléggé változó, hiába látszólag azonos szintű. Ahogy nézem 2 szindikátust húzkodok, de a harmadik valahogy nem nagyon mozdul. Majd meglesem hogy merre.
    Meg még keresek valami videót amolyan közép szintre. Amit legutóbb találtam egész jól elmondta hogy mikor mivel érdemes mókolni, de nyilávn az is csak nagyátlagban.
    Lehet keresek valami klánt, néztem 1-2 dolgot onnan könnyebb megszerezni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés