Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

válasz Źşë' #8407 üzenetére

Én az elejéről totál lemaradtam, de gondolom nem vesztettem akkor semmit.
    A sisterses tartalom egy grindfest úgy ahogy a kuva lich is volt, és biztos vagyok benne hogy infested is jön majd. Ezt el kell fogadni, max nem szedi ki az ember a cuccokat.
    A tenet lőfegyvereket már kiszedtem egy jó részüket már maxoltam. Talán a Tenet Arca meg a Tenet Envoy jó, a többi felejthető. A melee-ket lusta voltam railjacken még farmolni, azok közül csak a Grigori van meg, de az pl semmi extra, de a melee nerf miatt meglepődnék ha bármelyik tenet melee broken lenne...

Ezt a szerveres bénázást én se értem, tavaly 50k-val többen nézték a tennocont mint most... akkor nekem is működött, bár késve dobott át a relayről az "eseményre". Idén meg tudjuk hogy alakult... :( Legalább a beígért skineket megkaptuk

Ezen a recsegésen én is kiakadtam, és az a poén hogy az egy előre felvett cuccos volt. Gondolom elbaszták és nem akarták újból felvenni, megcsinálni, vagy nagyon az utolsó pillanatban vették már fel. Mondjuk Dani pont azok közé tartozik akit ha meglátok akkor kiver a víz, annyira idegesít. Az a hülye vihogása... Szóval én azt a részt alapból skippeltem, de amúgy tényleg szégyen. Artokat lehet nézni a neten is, kb senkit nem érdekel...

Crossplay-t és a cross save-t (mert az is lesz!) sokan várták. Reméljük jól fog működni, bár a hostolásra kíváncsi leszek, hogyan oldják majd meg. Most is belefut az ember 300+ pingbe, (100 felett ping engem már lehoz az életről amúgy, pedig be is van állítva, hogy ne dobjon be ilyen hosthoz) Mi lesz majd ha a csapattárs Switchről hostol? :U Másrészt a market teljesen máshogy működik konzolon szóval azt is egyformára kell majd hozniuk. Én egyébként ürölök hogy lesznek konzolos pajtik, de kíváncsi leszek mennyire lesz sírás a sokkal gyorsabb rusholós PC-s játékstílus miatt.

Nah és a lényeg a quest gameplay: Nekem szimpatikusnak tűnt, és a videók, teaserek alapján tényleg háború lesz a rendszerben. Gondolom első körben PoE-t fogják legyalulni a sentientek, remélem át lesz szabva egész Cetus ilyen háborús övezetté.
    Fel lehet készülni a sentientes bountykra meg invasionokra :D
    Aztán gondolom fortunán is ugyan ez lesz majd, plusz a trailerben a bevillanások azt sejtetik, hogy a sima pályákon is lesznek sentientek.
    Ez a frakciós gameplay szerintem tök jó ötlet, bár az infested vonalat hiányoltam. Viszont amit nem értek: hogyan fog ez megjelenni a sima gameplayben? ... ha egyáltalán megfog... majd kiderül.

Amikor a végén a New War logo alatt megjelent a 2019 :D aztán átalakult 2021-é ... nah azon besírtam. Tudják ők is nagyon jól, hogy elúsztak az egésszel :DDD de legalább nem akarják azt elhitetni az emberrel, hogy mennyire faszák.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés