Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Nem tudom milyen appra gondolsz, de ami a legjobb szerintem az a warframe.market
Arra, hogy megkapod-e a kiírt áron egyáltalán nincs garancia, de erre van a repu rendszer, ha ilyen van meg tudod írni értékelésben.
Cuccok eladásakor szoktak olyat trükközni, hogy hirdeted a cuccot adott áron is amikor rádír ingame a vevő a market által generált alap szövegben átírja az árat. Mindig csekkolni kell, hogy tényleg azon az áron raktad ki mint amit ingame ír a vevő.
Vevőkén esetleg az lehet, hogy az eladó trade-kor nem megfelelő partot rak be, de ez a ritkább.
Sokat írtunk már a trade-ről, érdemes odafigyelni, de nem jellemző a scam.
Ha nem drága/ritka/új cucc kell érdemes az ali/klán chatre írni hátha kapsz valakitől.#8446Beretvás Tradechaten érdemes az árakat összenézni az oldallal. Tradechaten is sokat tradeltem már, de ált. csak 10-50 platos apróságokat amit gyorsan el akartam passzolni, de marketen meg nem akartam vele kínlódni. Figyeltem a WTB-ket aztán ha volt olyan partom és a vevő is jó áron kereste akkor rárepültem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Bittorrent topik
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest