Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Ingyenes Warframe: Cumulus Collection Steamen.
-
5150head
őstag
válasz
Golden9
üzenetére
Évek óta "nincsen" PvP a játékban, pontosabban van, csak üres mert senki nem játsza.
Az ok igen egyszerű: Free to play game-ben a PvP tele van csalókkal. Ezt a DE is korán felismerte és elengedte a PvP-t. Amikor volt PvP klánevent még azt is elcsalták a klántagok, pedig az klánon belül volt, mindenki ismert mindenkit.Szóval emiatt kár aggódni.
#8417akva Más gamekben ahol a PvP a gerince a játéknak, okkal idegenkednek a playerek az aim assist-os konzol playerektől. Pl. CoD-ban pl nagyon látszik hogy a ravasz lehúzásával fejre rántja a célkeresztet, elég csak nagyjából "arra nézni". Jogosan érezhetik az emberek ezt hátránynak.
Szerintem még párezer pvp-s sincs warframe-ben. -
akva
tag
válasz
Golden9
üzenetére
Nincs különösebb "rásegítés" Warframe-ben konzolon, helyette van elég jó gunplay, 60fps, jó irányítási lehetőség (egyébként egér + billentyűzet támogatás is). PvP-re vagy más szabályok vonatkoznak majd, vagy behintik sóval (gondolom max. párezer PvP userről beszélünk, és akkor még sokat mondtam).
Amúgy, irracionálisnak tartom a konzol userektől való idegenkedést, legyen szó akár PvP-ről, vagy általános játéktempóról.
A market még nem tudom, hogy alakul, szerintem ez lesz a legnagyobb változás.
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Megpróbálhatod azt is, hogy nem a Steamen keresztül csinálsz egy új fiókot, majd Steamen telepíted a játékot, és indításkor az új fiókoddal próbálsz belépni. Ha sikerülne, írd meg, hogy megmaradtak-e a Steames teljesítményeid.
-
maross
nagyúr
válasz
Golden9
üzenetére
Nekem elfogadta par perccel ezelott bongeszon keresztul, de ott nem latom mit adott. Van pl 1100 platinam (ezt az egyet lehet latni), de nem tudom honnan. Egyebkent pedig ket lejarati datum volt megadva neki, az egyik joval tovabb tart, valoszinuleg tiszteletben tartottak a hosszabbat. Szoval ha valakinek kell, megiscsak inkabb irjon ram.
-
-
-
Źşë'
addikt
válasz
Golden9
üzenetére
van elég helyed a C: vagy D: meghajtón? ahol a win tempjei vannak ill. ahol csináltál egy ellenőrzést ott vannak még opciók: Diagnostics -> Get Logs - itt elvileg elküldi a supportnak a logjaidat
aktuális verziószámom:

ebben a mappában <c:\Users\usrnév\AppData\Local\Warframe\> van a configod - esetleg helyezd át ideiglenesen máshova, ezzel engedve a játéknak hogy csináljon egy újat
ha jól látom akkor a "Preprocess.log" -ban látod az épp aktuális indítás paramétereit, esetleg itt keress valami error-t - valószínűleg ott lesz
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Screen shake off, nem fog berezdulni a kepernyo ha vmi robbanas vagy ilyesmi van a kozelben.
HUD Motion off pedig rogziti az interfacet a kijelzon es nem leng ki kicsit fordulas kozben.
Elobbi hatranya talan ha hang nelkul jatszol nem veszed eszre hogy lonek vagy ilyesmi helyzet.
-
-
-
Źşë'
addikt
válasz
Golden9
üzenetére
a képet találtam, elég poénos
nekem is sok van, de inkább nem szórakozok vele, sajnálom az időt arra hogy kipakoljam
de azért kivancsi lennek rá h mennyi lehet, kár h szám szerint nem írja ki h melyikből mennyi van ill. összesítmennyire veheti vissza a gép erőforrásait az a sok mozgó ayatan

-
.LnB
titán
válasz
Golden9
üzenetére
Na nem szívatós ez, csak megvan a trükkje. Igazából már (#4522) xFreex leírta, csak nem értettem/értettük.
Szóval, én úgy csináltam, hogy átállítottam "magamat" solo-ra, hogy csak egyedül menjek a küldetésre. Ilyenkor megjelenik egy üzenet is a pálya elején, hogy van olyan ellenfél amit le kell scannelnünk. Nem tudom, hogy mindig e, de nekem 2/2 volt. Ez után vedd elő a Synthesis Scanner-t, és nézz körül. Az enemy "nyomokat" hagy, ilyen kis kockákat a pályán. Azokat kell követni, aztán mikor megtaláltad tényleg érdemes használni a Kinetic Siphon Trap-pot, amivel mozdulatlanná lehet tenni. Amíg a csapdában van a testrészeit kell scannelni (kis golyó formákként mutatja a játék). Ha megvan mind és jól csináltad akkor eltűnik az enemy. -
xFreex
aktív tag
válasz
Golden9
üzenetére
Riasztáson se fogsz találni mert mint mondtam csak sortin kapható. Lencséket pedig már kivették sorti rewardból Eidolon megjelenése óta. Az ottani Bountie jutalmak közé kerültek a lencsék.
Legendary core meg ritka mint a fehér holló. Több mint egy éve sortizok de eddig csak 1 esett -
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
És a Warframe Market-ben is lehet keresni üzlettársakat.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Golden9
üzenetére
De mi az, hogy kiment a fejedből? A játék egyik alappillére, egyik legfontosabb eleme, hogy meg lehet szerezni ingame a szükséges platinát és nem kell valós pénzt rááldozni. Nem ideális, ha félretájékoztatjuk a "kezdő" játékosokat. A Plains pedig ebből a szempontból teljesen irreleváns.
-
Chabe89
addikt
-
Hunbeast87
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A városházát meg nem tudnám befűteni