Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem tudom ti, hogy találkoztok ilyen emberekkel. Vagy lehet csak engem nem érdekel. Egy mezei küldetésen amit egyedül lehoz bárki nem nagyon érdekel ha valaki afk. Főleg, hogy mindent újra játszhatsz nincs olyan, hogy bukó. Eidolon-okat meg a Pókokat hagyjuk ki ebből, mert ott még azért tudni is kell ezt meg azt. Akik csinálták őket tudják, hogy milyen szenvedés kezdőként illetve kezdőkkel. Igaz azokat is le lehet hozni egyedül. Szóval miről beszélünk. Szerintem nem véletlen, hogy egyre többen inkább egyedül játszanak netes játékokkal. Pont az ilyenek miatt.
A másik ahogy már írtam régebben, hogy nem tudod, hogy miért afk. Szívrohamot kapott valaki mellette, betörtek hozzá stb. Tudom ezek nagyon extrémek, de inkább ne írj be semmit, mert azt az 1 perc számlálót a végén azért ki lehet bírni. Nekem is ott van a 2 gyerek. Ha mennem kellett mentem, van, hogy beírom bocs de gyerek. Van hogy nem. Rányomsz egy küldetésre aztán lehet el kell menned és elfelejted. Nyilván aki 8+ órát ül a játék előtt annak ezek idegen dolgok. Lehet írni nekik tegyenek be Vote Kick opciót. Bár ahogy írtam minden megcsinálható egyedül. 1 afk nem fogja tönkretenni a játékod.
Nem ellened akarok beszélni, de ezek a dolgok odáig jutottak, hogy már nem válogatnak. Sőt lehet a többi a csapatban a haverjai voltak aztán kaptál egyből 3 report-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini Blue 128gb
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest