Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép lista
Látszik,h a hatalmas odab..szós fegyókat szereted
Heliocorom van, rivennel, szépen lehet vele osztani. Melee-ből viszont én "kardb.zi" vagyok, csak a Dakra prime
meg még egy tucat egykezes kard, amiket végül nem nagyon használok, mert dakrába lett riven és az bőven lvl 100 felett is használható. Kitgunok nekem még hátra vannak, valahogy rá kellene beszélni magam a vénuszra...
Nagantakát alig vártam, h lvl 30 legyen és ne kelljen többet elővenni.Láttam már vmi magas lvl küldibe ezt a miter-t is vkinél, nem szintezni hozta, azzal lődözött. Csak néztem, mert ahhoz hozzá nem nyúlnék ha küldire kellne vmi... Ezért jó, h sokfélék a fegyók, mi is sokfélék vagyunk, mindenkinek van fegyó.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Heliocorom van, rivennel, szépen lehet vele osztani. Melee-ből viszont én "kardb.zi" vagyok, csak a Dakra prime
meg még egy tucat egykezes kard, amiket végül nem nagyon használok, mert dakrába lett riven és az bőven lvl 100 felett is használható. Kitgunok nekem még hátra vannak, valahogy rá kellene beszélni magam a vénuszra...