Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• khalox

őstag

válasz s4hu|SyD^ #6890 üzenetére

Most már elég sok mindent kipróbáltam, amiket úgy húztam fel, hogy a lehető legtöbbet próbáltam kihozni belőlük. Ilyenkor addig nem léptem tovább, amíg volt mit reszelgetni rajta - persze emberi ráfordítással. Leírom, hátha valaki lát valamelyikbe fantáziát:

Melee-ből Sepfahn zaw jött be leginkább Nikanaként, illetve a Mewan polearmként (utóbbi nagyon ütős, olyan, mint egy feltuningolt Guandao). A nem barkács dolgok közül a Ceti Lacera az, ami mindenre használható, meg még néhány frame mellé vannak speciális fegyverek, amikkel jobb az összhatás (Tekko Prime, Furax Wraith, Scindo Prime és Venka Prime), meg persze ott a Kronen Prime, azonban ahhoz nem volt riven, a többihez igen.
    A zawokhoz ugye rakható arcane, maxos Triumph-ot szoktam rakni melléjük, ha crit-re vannak építve.
    Ökörködni mindig Falcor-t viszek vagy Halikar-t.
    Ha szét kell csapni tömeget Frost-tal, akkor Sibear-t vagy Heliocort. Hasonló kaliberű cucc lett még a Sancti Magistar, de ennyit úgysem tudok egyszerre használni, de kíváncsi voltam, ezért felhúztam azt is, amennyire lehetett.
    Majdnem Ceti Lacera a Jat Kusar, crit-re építve nagyon erős az is.
    Ash mellé Jat Kittag (a Vulcan Blitz miatt).
    Nekem ezek jöttek be a legjobban. Még van pár, ami várja a sorát (pl. Fagor Prime).

Primary-nek összeraktam egy kitgunt, amikor bejött, annál erősebbet riven nélkül eddig nem használtam, de persze nem láttam még felhúzva mindent. Rivennel a Synapse lett nagyon ütős, illetve az Opticor Vandal meg a Glaxion Vandal - ezekbe sok Forma kell.
    Kitgunba a Pax Seeker eszetlen dolog lesz a végén.
    Alap fegyverből Prisma Grinlok viszonylag olcsón összerakható nagyon nagyot rúgó cuccá, anno azzal toltam végig a Scarlet Spear event farmolását. Illetve sokáig használtam Prisma Grakatát main-nek.
    Ezeken kívül kimaxoltam még sok minden mást is, de volt közöttük jó pár, amit békén kellett volna hagyni (Flux Rifle, Scourge, amik így hirtelen eszembe jutnak).
    Kellemes végeredmény lett viszont a Nagantaka, Ivarához mindig azt viszem, mert jól passzol. A többi ilyen íjpuska szerűség nem jött be.
    Atlas mellé Ogris-t építettem, ami Defense-re lett nagyon jó. Gyakorlatilag letakarítja a fél pályát (Amalgam Furax Bodycount-tal, meg a Nightwatch Napalmmal). Level 50-ig OK még rivennel is, utána valami erősebb kell.
    Ja, meg Tiberon Prime... az is jó cucc, ha sikerül felépíteni rendesen.

Secondary-nak Pyrana Prime-tól fetreng minden elég hamar, illetve kitgunból Catchmoon vagy Gaze, kinek mi jön be jobban. A kevésbé toltak közül a Zakti-ből tudtam érdekes dolgokat kihozni.

Ha majd elfogynak, akkor jöhetnek a Kuva dolgok szépen sorban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés