Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Ilyenkor gyorsan meg szoktam nézni, hogy van-e még valami a Dojo-ban, amit nem gyártottam le MR-hez, és argon crystal kell hozzá, aztán hadd kotyogjon. Kivenni se kell addig, ráér az, ha már kész van.
Mindig szokott lenni pár ilyen fegyó várakozási soron.
Egyetlen hiány csak a Forma. Tegnap elfogyott 7 - érdekes lenne összeszámolni, hogy eddig mennyit rakott bele a játékos összesen a dolgaiba. Ezt nem tudom, hogy jegyzik-e valahol, de érdekelne. Szerintem bőven 500 fölött lehet már, de az is lehet, hogy alábecsülöm.
s4hu|SyD^: Ash-hoz nekem a Defection jött be, de az is igaz, hogy szerencsém volt vele - egyből az ephemerás hiányzó darabot tojta a Manic, amikor direkt arra mentem, hogy kellene. Az Ivara meg a Khora az viszont továbbra is kifog rajtam. Mindegyikhez csak egy-egy darab hiányzik. Az Ivara nem nagyon mozgatott, a Khorával majd még próbálkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest